LTE Vánoce s bonusem k tarifům za koupi telefonu

Letošní Vánoce jsou u O2 ve znamení LTE. V naší nabídce najdete výhradně LTE smartphony, na ty od značek Lenovo, Samsung a také Apple navíc můžete získat slevu. A to až ve výši 3 000 korun, sleva se promítne jako bonus do vašeho tarifu.

LTE signál od O2 je k dispozici již pro 80 % populace a v příštím roce se chceme dostat na hodnotu 99 %. Proto je jasné, že kupovat chytré telefony bez podpory LTE už je out, v naší nabídce takové již nenajdete. Moderní smartphony teď můžete v rámci vánoční akce získat výhodněji. Přesněji, při koupi smartphonu dostanete bonus ve výši až 3 000 korun, který se promítne coby sleva na váš tarif v následujících 24 vyúčtováních. Přitom není nutné prodlužovat stávající závazek.

O2_iPhone

Zákazníci, kteří si koupí chytrý telefon a ponechají si svůj vlastní tarif, dostanou bonus 500 korun. Když ale přejdete na vyšší tarif, bonus se zvyšuje. U základních tarifů po O2 Kůl 1 GB je při přechodu na vyšší tarif bonus 1 000 korun, přechod z tarifů FREE O2 Plus a FREE CZ na vyšší znamená bonus 2 000 korun. A pokud „upgradujete“ některý z tarifů Free CZ 3 GB nebo 10 GB a Free Evropa, je bonus dokonce 3 000 korun. Tyto vylepšené bonusy jsou také lákadlem pro nové zákazníky.

Bonus lze využít při koupi kteréhokoliv z více než třiceti telefonů značek Apple, Lenovo a Samsung. Nezáleží přitom, jaký přístroj si pořídíte, bonus bude vždy stejný. U všech přístrojů v akci navíc nabízíme záruku nejnižší ceny. Nejlevnějším kouskem je lákavé Lenovo A2010 za 2 995 korun, stejnou záruku vám dáme i třeba u špičkových samsungů řady S6 nebo všech iPhonů. Třeba takový iPhone 5s u nás pořídíte už za 14 795 korun a k tomu můžete získat bonus na tarif až ony 3 000 korun. No není to paráda?

Samozřejmostí je možnost pořídit si telefony na splátky bez navýšení a to navíc bez platby předem, cenu telefonu si jednoduše celou rozložíte do měsíčních splátek. Váš nový telefon vám také pojistíme proti krádeži či poškození. Tak neváhejte a vyberte si na Vánoce pod stromeček ten vámi vysněný smartphone.

Vanocni_nabidka_telefonu_O2

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru