Call centrum aneb ideální letní brigáda

K červenci do našeho zákaznického centra v Ústí nad Labem nastoupilo celkem 17 brigádníků, 10 dívek a 7 chlapců. Studují na obchodních akademiích, gymnáziích nebo jiných středních odborných školách. Od brigády čekají hlavně zkušenost do životopisu a také přivýdělek na letní prázdniny :).

Letní brigádníci v O2 začínají pracovat k 1.7. a jejich intenzivní adaptace končí na konci srpna, kdy se již opět připravují na návrat do školy. V O2 však většina pokračuje v práci i při studiu. Co se pracovní doby týká, vycházíme jim vstříc.

Studenti jsou odměňováni hodinovou mzdou v částce 75 Kč za hodinu a nárok mají i na provize. Pracují na zkrácený úvazek a na začátku jim samozřejmě poskytneme plné zaškolení.

A jaké jsou zatím první pocity studentů? Jak probíhalo výběrové řízení a jak se cítí v týmu?

O brigádě jsem se dozvěděla přes kamarády a informace byly i na internetu. Výběrové řízení probíhalo formou osobního pohovoru a bylo velice příjemné. Počáteční nervozita tak velmi rychle opadla,“ říká jedna z brigádnic.

„Od práce v O2 očekávám hlavně zdokonalení komunikačních a technických dovedností. Je tu velmi příjemný kolektiv a všichni jsou milí. Pokud neuspěju při studiu na vysoké škoe, rád bych tu i možná jednou pracoval,“ doplňuje další ze studentů.

Studentům a studentkám je průměrně mezi 17 a 19 lety. Přijímat je budeme i v srpnu. Pokud vás brigáda zaujala, nebo nás chcete doporučit, klikněte ZDE. Zákaznické centrum máme i v Ostravě a v Pardubicích!

Kariéra v O2

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru