Zažijte filmovou atmosféru festivalu v Cannes a vyhrajte tablet

Od 14. do 25. května opět probíhá ve francouzském Cannes jeden z nejprestižnějších filmových festivalů na světě. Jedná se již o 68. ročník, což řadí tento filmový svátek mezi nejstarší události svého druhu vůbec. Na festivalu jsou uvedeny očekávané filmy známých režisérů, ale i nadějné debuty a umělecké perličky. Dostat se do Cannes není vůbec jednoduché – festival je jen pro zvané, což se nepoštěstí jen tak někomu. Právě proto se na festivalu každým rokem ukáží ty největší hvězdy světového filmu.

O Zlatou palmu se na letošním festivalu utká 17 snímků nejen z italské, francouzské a asijské kinematografie. Tentokrát bude klání vyrovnané, hodně se ale upírají zraky na italské řežiséry Morettiho, Sorrentina a Garronho.

Oblíbený Woody Allen představí novinku Irrational Man mimo soutěž a s velkým zájmem se očekává i film o životě Gerarda Depardieua.

 

Můžete být u toho – s TV5 MONDE v O2 TV

V květnu můžete každý čtvrtek a neděli večer sledovat film oceněný na festivalu v Cannes a v pořadu „L’INVITE“ (host) se přenesete přímo do Cannes, odkud vám bude pořad denně zprostředkovávat festivalovou atmosféru, přinášet rozhovory s hvězdami a reportáže ze zákulisí festivalu.

Hrajte o tablet od Aceru

TV5 Monde a O2 TV si pro vás při příležitosti tohoto filmového svátku připravili soutěž o skvělý 10″ tablet Acer! S ním pak budete moci sledovat záplavu filmů v O2 Videotéce kdekoliv. Stačí nám pod soutěžní příspěvek na Facebooku vložit fotku, jak u vás doma sledujete O2 TV. Ať už TV5 MONDE nebo jiný kanál.

Kompletní pravidla

 

Každý den jako v kině – O2 Videotéka

S aplikací O2 TV Go se můžete dívat nejen na živé vysílání nebo sledovat pořady až 30h po odvysílání. Najdete v ní i O2 Videotéku, kde na vás čeká víc než 1000 filmů okamžitě k přehrání. Z tabletu, mobilu i na počítači.

VIDEOTEKA

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru