Lovíme mladé talenty aneb přihlaste se do Internship programu 2015!

I v letošním roce v O2 přivítáme skupinu talentovaných studentů.  V září odstartujeme čtvrtý ročník studentského Internship programu. Nábory do něj však probíhají už nyní. Celkem hledáme kolem 45 mladých talentů, což je o pár vysokoškoláků více než v minulém roce.  Na mladou krev se může těšit např. divize Infrastruktury a velkoprodeje, divize Firemních zákazníků, ICT či Finance.

Internship pro firmu hodně znamená

„Pro mě osobně Internship program hodně znamená. Noví mladí lidé přináší do firmy energii, otevřeně pojmenovávají problémy a nebojí se pouštět do netradičních řešení. I ve svém oddělení máme stážisty, kteří prošli nebo prochází Internship programem. Mají chuť věci měnit a poskytují nám ostatním nový pohled na věc, právě proto u mě v HR vedou klíčové projekty,“ říká Ctirad Lolek, ředitel Lidských zdrojů.

A jak program vnímají samotní účastníci?

„Na práci v O2 si vážím především toho, že se jedná o skutečnou pracovní pozici, kde mám něco na starosti. Náplní mé práce není kopírování a archivace složek nebo donášky jídla ostatním, jako na jiných studentských brigádách. A skvělé je i to, že to není jen o práci, ale i o fajn lidech, které mám kolem sebe. Nové přátele můžu poznat díky práci v rámci svého týmu, nebo i díky aktivitám, které O2 pořádá pro všechny své stážisty,“ říká o programu stážistka Eva z Divize rezidentních zákazníků.

VOLNÁ MÍSTA DO INTERNSHIP PROGRAMU

Loňská vlna studentského programu zatím u konce není. Oficiální uzavření Internship programu 2014 proběhne na konci srpna. V září pak již ostřílení stážisté předají pomyslnou štafetu nové pracovní posile. Jejich role v naší společnosti tím ale skončit nemusí. Těm nejlepším bychom rádi nabídli možnost plného pracovního úvazku.

Zaujal tě Internship program? Všechna volná místa nalezneš ZDE.

Kariéra v O2

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru