Dobrý playlist vás nakopne k lepším výkonům

Jaro klepe na dveře, sluníčko láká ven a běžci opouští fitcentra, aby zaplnili lesní cesty, parky nebo stezky podél řek. Málokdo z nich nemá v uších sluchátka, protože správně zvolená hudba při sportu prostě funguje. Stačí se jen zaposlouchat do energických vypalovaček a pocit, že už nemůžete, bude hbitě zahnán s dalším songem. Jak si ale sestavit playlist, který vás udrží v tempu? A kde načerpat novou inspiraci, když vás stávající písničky omrzí?

O2 Active: hudba

O2 Active: hudba

Na O2 Active si můžete stahovat písničky do svého playlistu podle chuti. Na své si zde přijdou drsní metalisti, nadšenci do moderních vypalovaček nebo filmových melodií, hiphopeři, vyznavači pohodového reggae i milovníci náročnější hudby.

Profíci však vědí, že nejlepší je vybírat si skladby podle rytmu – pro střední úroveň (tempo zhruba 7-8 minut na každý kilometr) se doporučují písně do 120 úderů za minutu (bpm – beats per minute), kdo se chce dostat ke kilometru za čtyři minuty, ten už kouká až na 170 bpm. Jak rytmus zjistit? Tak třeba na webu songbpm.com. Sami ale nejspíš brzy poznáte, která písnička vám jde dobře do kroku.

Vybrali jsme pro vás několik nahrávek, při nichž jde běhání téměř samo. Můžete začít třeba s některou z následujících z nabídky O2 Active:

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru