Nový Yeti má díky odměnám za dobití svého majitele

Pamatujete si na naši předvánoční soutěž o Yetiho, kterou jsme pro vás připravili spolu se společností ŠkoFIN? Těší nás, že nový vůz už má na dva roky svého majitele. Je jím Tomáš Pecka z Hrubého Jeseníku a nedalo nám, abychom ho trochu nevyzpovídali.

Dozvěděli jsme se, že je naším staronovým zákazníkem, který nikdy nic většího nevyhrál a proto zpočátku ani tentokrát nechtěl svému štěstí věřit. Předplacenou kartu si koupil během loňského listopadu a hned se zapojil do soutěže. Auto prý bude využívat prakticky denně a při nejbližší příležitosti vyrazí na hory s partou kamarádů. Už teď nepochybuje, že Yetiho náhon všech kol využije.

Předání proběhlo v autosalonu Auto Brejla, kterému tímto děkujeme. I v tomto salonu můžete využít program ŠKODA Bez starostí od ŠkoFINu, se kterým snadno odjedete s novým vozem, neplatíte žádnou akontaci, pouze fixní částku každý měsíc. V ceně je navíc komplexní pojištění.

Odměna za dobití ale pokračuje dál a v únoru si mohou naši zákazníci zasoutěžit o volání, SMS a internet do mobilu na půl roku zdarma. Odměny můžete čerpat například při dobíjení předplacené karty s tarifem NA!DLOUHO. Díky němu voláte po první minutě zdarma, do sítě O2 automaticky, k ostatním operátorům při dobití částky alespoň 300 Kč měsíčně.

Stejně tak můžete využívat věrnostního programu Extra výhody, kde na vás čekají desítky slev každý den. Je jedno, jestli sháníte oblečení, obuv, kosmetiku nebo spotřebiče. Slevy a bonusy pro vás pečlivě vybíráme tak, abyste je měli vždy na dosah.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru