Odměny za dobití vám přináší Yetiho

Odměny za dobití mají dlouhou tradici a vždy jste si mohli udělat radost zajímavými výhrami (např. poukázkou na elektroniku do Datartu, vouchery na nákup v Neoluxoru a dalšími). Nyní pro vás ale máme opravdovou trefu. Hlavní cenou bude totiž nový automobil ŠKODA Yeti na dva roky. Výhru jsme připravili ve spolupráci se společností ŠkoFIN.

Abyste se mohli od nového roku vozit v novém, stačí si v období od 1. do 31. prosince 2014  dobít kredit a na www.odmenazadobiti.cz co nejlépe odhadnout správnou odpověď na prosincovou tipovací otázku. Při dobití částkou 400 Kč a více máte možnost tipovat rovnou dvakrát. Co se stane, pokud se sejdou dva stejné tipy? V tom případě zvítězí ten, který nám přišel jako první.

Samozřejmě to ale není všechno. Navíc všem našim zákazníkům rozdáme přes 1 000 000 Kč bonus kreditu. Standardní odměny samozřejmě zůstávají a jejich výběr se nemění. Stále tak můžete získat například krátkodobé volání a SMS do sítě O2 zdarma nebo SMS a minutové balíčky za snížené ceny.

Mobil si můžete dobíjet mnoha způsoby. Od dobíjení v trafikách a obchodech po nejjednodušší formu online dobíjení pomocí platební karty. Podrobnosti samozřejmě najdete na webu.
https://www.youtube.com/watch?v=roHQFr7FGZA

Ani pokud nový vůz nevyhrajete, nemusí vám to vadit. Když si totiž koupíte naši předplacenou kartu s tarifem NA!DLOUHO, voláte po první minutě zdarma. Do sítě O2 automaticky, k ostatním operátorům při dobití částky alespoň 300 Kč měsíčné.

Stejně tak můžete využívat věrnostního programu Extra výhody, kde na vás čekají desítky slev každý den a kde ušetříte zvlášť nyní – během předvánočních nákupů. Je jedno, jestli sháníte oblečení, obuv, kosmetiku nebo spotřebiče. Slevy a bonusy pro vás pečlivě vybíráme tak, abyste je měli vždy na dosah.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru