Spiderman ochránil Pražany před padouchy

Zajímalo nás, co se stane, když se náhle na ulici rozehraje scéna ze známého filmu. Přesně to se odehrálo ve čtvrtek 23. října 2014 odpoledne nedaleko zastávky Anděl. Ze střechy obchodního centra se do každodenního ruchu spustil Spiderman a parkourová performance inspirovaná akčními scénami z filmu Amazing Spider-Man 2 na sebe nenechala dlouho čekat. Jestli jste tou dobou nebyli na místě, podívejte se, o co jste přišli.

Show vidělo několik desítek lidí, většina nelenila a z kapes vytáhla mobilní telefony, aby si nevšední zážitek natočila. Záznamy pak lidé sdíleli na sociálních sítích a sestřih nejlepších okamžiků se objevil také na Facebooku Prima Cool. Video zhlédlo přes 480 tisíc lidí a získalo více než 11 tisíc lajků!

 

 

Nepůjde o poslední počin tohoto rázu. Jste fanouškem kultovek jako Batman, Godzilla, Piráti z Karibiku nebo Hulk? Nachází se ve Videotéce O2 váš oblíbený film? Neváhejte a napište pod video (které vidíte nad tímto textem) tip, který film byste rádi zažili na vlastní kůži!

Filmy klidně i na ulici

Videotéka O2 nabízí divákům více než tisíc filmů k legálnímu zapůjčení za příznivou cenu začínající už na 30 korunách. Najdete tam kultovní české filmy, můžete se smát u komedií, bát u hororů nebo thrillerů a dětští diváci si také přijdou na své. O novinky není nouze – ve Videotéce neustále přibývají nejžhavější filmové novinky. Často absolvujete dlouhé cesty, nepobýváte příliš času doma u televize? Nevadí. Videotéka O2 umožňuje prostřednictvím aplikace O2TV Go sledování filmu kdykoli a kdekoli na vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Klidně i na ulici tak můžete prožívat různá filmová dobrodružství.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru