Den dopravy zdarma máme v O2 po celý rok

V úterý 18. listopadu ve 12 hodin začal na více než tisícovce českých e-shopů Den dopravy zdarma, který skončí v poledne 19. listopadu. Podmínkou dopravy bez placení je minimální hodnota nákupu 300 korun. V e-shopu O2 však za dopravu neplatíte nejen včera a dnes – zboží vám doručíme zdarma kdykoliv.

Nejen, že vám zboží zdarma dovezeme, získáte ho u nás se Zárukou nejnižší ceny a navíc s možností koupě na splátky bez navýšení díky službě O2 Mobil. Pořízení nového mobilu je díky e-shopu O2 i v hektickém předvánočním období otázkou několika kliknutí. Nabídka je velmi přehledná a dá se jednoduše filtrovat podle typu žádaného zařízení, výrobce a samozřejmě i podle ceny.

A co v e-shopu O2 najdete? Můžete si vybírat z desítek mobilních telefonů, především z těch s podporou nejrychlejšího mobilního internetu 4G LTE. Mobily s podporou 4G LTE navíc můžete získat za velmi výhodné ceny. Například Huawei Ascend Y550 pořídíte u O2 za 3 360 Kč, Samsung GALAXY Core LTE jen za 3 960 korun. Koukáte spíš po tabletu? V našem eshopu nabízíme například ALCATEL OT POP 8S za 4 920 Kč. Pokud využijete vánoční nabídky a zakoupíte vybrané zařízení společně s datovým tarifem, můžete získat navíc vánoční bonus až tři tisíce korun.

V O2 eshopu naleznete také nabídku dalších tabletů, mobilních modemů, zařízení pro internet a TV a pevné telefony.

Pokud vám přístroj zdarma dovezeme a vy zjistíte, že si nevíte rady s jeho nastavením, můžete navštívit našeho poradce O2 Guru, který vám pomůže s nastavením. Domluvte si s ním schůzku na kterékoli ze 146 O2 Prodejen.

Tak proč pořizovat chytrý telefon jinde?

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru