O2 Guru slaví: Pomáháme on-line už 3 roky

Už tři roky, každý den i o svátcích a víkendech se na sociálních sítích můžete setkávat s rychlými a profesionálními reakcemi našich O2 Guru. Začátek byl ve čtveřici, dnes se o celou řadu sociálních sítí včetně monitoringu a odpovídání na veřejných kanálech českého internetu stará tým 6 lidí. Naši O2 Guru – Jarda, Mirek, Renča, Sandra, Petr a Vašek.

Na profesionální zákaznické péči si zakládáme a také proto tento tým vznikl. Žádné dočasné řešení, studenti nebo někdo z marketingu, ale vyškolení konzultanti zákaznické péče, kteří dokáží přímo řešit většinu situací a požadavků. Celkový součet let praxe a zkušeností mluví za sebe – více než 29 let.

guru-pas-widthblog

Individuální i týmové znalosti jsou vzhledem k šíři nabídky našich služeb napříč mobilní a pevnou sítí včetně digitální TV prostě potřeba. Díky zkušenostem jsou naši on-line O2 Guru schopni řešit i velmi složité dotazy a každý den překonávat očekávání zákazníků, kdykoliv to je možné.

Na vlastním, přímo i nepřímo

Počet příspěvků a dotazů, které O2 Guru zpracovávají samozřejmě stoupá na jednotlivých sítích, ale také celkově díky širšímu záběru. Nejde totiž pouze o “tradiční” sítě (Facebook, Twitter, Google+), ale například i komentáře O2 Videotéky a obecný monitoring českého internetu. Proto se s odpovědí nebo pomocnou rukou od O2 Guru můžete setkat i v komentářích pod článkem nebo třeba na specializovaných fórech.

Před oslavami výročí jsme se podívali na statistiky a data o otázkách, zmínkách a odpovědích, které tým O2 Guru zpracovává, a připravili pro vás infografiku nejzajímavějších údajů.

infografika-O2-Guru-06-HIRES_01infografika-O2-Guru-06-HIRES_02infografika-O2-Guru-06-HIRES_03infografika-O2-Guru-06-HIRES_04infografika-O2-Guru-06-HIRES_05infografika-O2-Guru-06-HIRES_06infografika-O2-Guru-06-HIRES_07Infografika 3. výročí O2 Guru v on-line světě v plné velikosti (1,74 MB)

O2 Guru jsou samozřejmě také fandové a uživatelé chytrých mobilů – zde je stručný přehled, které chytré telefony za svou kariéru vlastnili a déle používali.

[one_sixth]Sandra
LG Optimus One, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Note II[/one_sixth]

[one_sixth]Petr
iPhone 3G, HTC Desire S, HTC Desire X, HTC One[/one_sixth]

[one_sixth]Mirek
HTC Wildfire, HTC Desire S, iPhone 4, Samsung Galaxy Nexus, iPhone 5S[/one_sixth]

[one_sixth]Jarda
Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy Mini/Ace/Mini, Sony Xperia P, Sony Xperia Z1 Compact[/one_sixth]

[one_sixth]Vašek
Samsung Galaxy Ace, iPhone 5[/one_sixth]

[one_sixth_last]Renča
Sony Ericsson Xperia Pro, Samsung Galaxy S4[/one_sixth_last]

Socially Devoted
K nejhodnotnějším oceněním práce samozřejmě patří prosté poděkovaní od zákazníků a jejich spokojenost, ceníme si ale i statistiky třetích stran – například ocenění Socially Devoted, u kterého dosahujeme na nejvyšším počtu dotazů mezi sledovanými značkami v ČR špičkové hodnocení 95%.

Kam dál?

Laťku kvality si sami posouváme a nastavujeme stále výš. Proto je těžké se překonávat, ale pár zajímavostí je doslova za rohem. Pracujeme na úpravě provozní doby, abychom mohli rychle odpovídat delší dobu a také vylepšujeme komfort používání, rychlost zpracování a důležitost příspěvků z tzv. komunikační záložky.

Za ty stovky tisíc zpracovaných dotazů a odpovědí patří největší dík všem členům on-line týmu O2 Guru – současným i bývalým. Bez kritického oka a trpělivosti jejich supervizorky Hanky by to ale také nešlo.

 

[divider]Pod čarou[/divider]

Jedna z kratochvílí týmu v jejich Ostravské kanceláři jsou jejich netradiční mazlíčci – šneci Jarek EDGE, Pepa UMTS, Alois LTE a Břéťa GPRS druhu Achatina Fulica (Oblovka Žravá).

[slider crop=“no“ slide1=“http://blog.o2.cz/wp-content/uploads/2014/04/snek1.jpg“ slide2=“http://blog.o2.cz/wp-content/uploads/2014/04/snek2.jpg“][/slider]

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru