Přijďte se v pondělí podívat na Telefónica Day v NTK

V Národní technické knihovně se v pondělí uskuteční akce Telefónica Day. Je určena všem, kdo se chtějí dozvědět více o moderních technologiích, a především lidem, kteří uvažují o budoucí kariéře v Telefónice.

V pondělí 11. listopadu se v Národní Technické knihovně v areálu ČVUT v pražských Dejvicích dozvíte spoustu zajímavých informací z oblasti telekomunikací. Workshopy začínají ve 12:30, navštívit můžete také prezentace studentských organizací a také stánek Talentum, kde se dozvíte vše potřebné o rozvojových programech pro mladé studenty. K dispozici tu budou i někteří stávající účastníci programu, takže si s nimi budete moci promluvit o jejich zkušenostech. Náš personalista vám zase pomůže s vyladěním vašeho životopisu.

 

 

Pro zájemce o detailnější prozkoumání zákoutí techniky, kterou Telefónica v Česku disponuje, máme připraveny celkem tři Workshopy. Ty se konají ve dvou vlnách – od 13:00 a od 14:45. Stihnout tedy můžete v jednom dni hned dvě přednášky. Pozor, na jednotlivé workshopy je nutné se dopředu zaregistrovat, tak neváhejte a vyplňte náš formulář.

Tajemství moderních přenosových vozů a další televizní přenosové techniky odhalí workshop Jak na televizní přenosy. Největším lákadlem tohoto workshopu je detailní prohlídka špičkového přenosového vozu. V rámci workshopu Jak funguje LTE se dozvíte vše o fungování těchto nejnovějších mobilních sítí a odborníci O2 vám představí i technické a finanční aspekty rozvoje sítí. To workshop NFC nejsou jen platby se zaměřuje na odhalení všech možností této technologie, která je v poslední době spojována především s mobilními platbami.

Hackaton o tablet Samsung Galaxy Tab 2

Hackaton o tablet Samsung Galaxy Tab 2

Speciální doprovodnou akcí je hackaton, díky kterému můžete vyhrát tablet Samsung Galaxy Tab 2. Opět je nutné se registrovat, po registraci obdržíte podrobné instrukce a můžete začít hackovat naši cvičnou síť, ve které se ukrývá několik kódů. Právě v pondělí pak v Národní technické knihovně po skončení programu dne v 16:30 vyhlásíme vítěze, tedy nejúspěšnější hackery.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru