Do e-shopu O2 přistály rakety minulého roku, smartphony značky Infinix 

Operátor O2 reaguje na raketový start výrobce smartphonů Infinix na českém trhu a zařazuje tři nadupané modely do své nabídky. Smartphony Infinix nabízí nejmodernější technologie, velkou výdrž baterie a také skvělý poměr cena/výkon. Nově v e-shopu O2 najdete Infinix Note 30 5G, Infinix Hot 30 5G a Infinix Hot 40i. 

Hongkongská společnost Infinix Mobile vtrhla na český trh v létě roku 2023. Společně se Slovenskem jsme patřili mezi první země, kde se smartphony této značky objevily. Operátor O2 nezahálel a začal nabízet ve svém e-shopu hned tři modely nadupaných 5G smartphonů.

“Neustále se snažíme vylepšovat a rozšiřovat nabídku mobilních zařízení pro naše zákazníky. Růst Infinixu jsme samozřejmě zaznamenali a když jsme viděli, že si dokáže nejen udržet, ale stále rozšiřovat svůj podíl na trhu, rozhodli jsme se některé modely vybrat i pro naše zákazníky,” uvedl David Vícha, Business Development manager v O2. 

“Velmi mě těší, že se nám postupně daří budovat značku Infinix v Česku i na Slovensku. Spolupráce s operátorem O2 je pro nás dalším milníkem a troufám si říct, že jsme si našli pevnou a udržitelnou pozici na špičce trhu mobilních zařízení,” říká Lukáš Knotte, ředitel společnosti Infinix pro Českou republiku.

Revoluční technologie za lákavou cenu

Nejatraktivnějším kouskem je Infinix Note 30 5G. Chlubí se plynulým a citlivým displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a mimořádně jemným systémem trojitého fotoaparátu s objektivy s rozlišením až 108 Mpx. Telefon má také díky spolupráci s JBL dokonale vyladěný zvuk, takže sledování videí, nebo hraní her si uživatel vychutná za každých podmínek. Další vychytávka, technologie All-Round FastCharge zajišťuje rychlé, 68W nabíjení klasickým kabelem a 15W bezdrátovou nabíječkou. Díky kapacitní 5000mAh baterii, tak lze telefon nabít na 80 % za pouhou půlhodinu. Takto dobře vybavený telefon je k dostání za pouhých 5 989 Kč už teď i v e-shopu O2.

Další raketou je Infinix Hot 30 5G 128 GB. Ten má 6,78palcový IPS displej s 120Hz obnovovací frekvencí, 8jádrový procesor, 4GB RAM, 128GB vnitřní paměť rozšiřitelnou až na 1000GB pomocí Micro SD, 50Mpx hlavní fotoaparát, podporu 5G a baterii 6000mAh. A to vše za 3 989 Kč.

Pokud by se zákazník rozhodl pro třetí kousek z dílny Infinixu, Hot 40i, získá spolehlivý smartphone za pouhých 2 789 Kč. HOT 40i se pyšní 6,56″ HD+ displejem s jasem 480 nitů a 90Hz obnovovací frekvencí, která zajistí plynulý obraz. Díky 5000mAh baterii s 18W rychlým nabíjením také všem zákazníkům zaručí dlouhou výdrž. Infinix nenechá v tomto cenovém segmentu na holičkách ani ty, kdo jsou zvyklí na bezkontaktní platby. Modul NFC umožňuje bezkontaktní platby a boční čtečka otisků zase zvyšuje bezpečnost. 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 rozjíždí březen ve velkém stylu: láká na telefony se slevou až 5 000 Kč nebo na kryty levnější o 70 %
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru