Vše pro svátek zamilovaných: tipy na program i dárky za hubičku

Svátek zamilovaných – buď ho slavíte nebo je vám lhostejný. Máme pro vás tipy, které můžete využít jak pro navození romantiky se svou drahou polovičkou nebo pro večerní pohodu nejen na 14. února. Zároveň vám pomůžeme s výběrem valentýnského dárku pro vaše milované.

Nelámejte si hlavu s tím, co budete dělat na Valentýna. Poradíme vám, jak si ho užít s drahou polovičkou, s kamarády nebo klidně o samotě. Plyšový medvěd sice potěší, ale co dál? Sázejte na jistotu – protože i ustlaná postel nebo gauč s připraveným občerstvením a programem může být tím správným místem pro strávení romantického večera.

Filmový maraton s O2 Videotékou

Nechce se vám „trajdat“ po městě, a naopak máte chuť se zachumlat doma pod deku, uvařit si něco dobrého a pustit si oblíbený film? A co takhle rovnou filmový maraton? Zajistíte si tak příjemnou zábavu po celý večer. Tipy na filmy hledejte v O2 Videotéce, ta nabízí stovky titulů různých žánrů.

Udělejte si pohodlí, připravte občerstvení a pusťte si třeba akční thriller John Wick: Kapitola 4, který se stal nejsledovanějším filmem O2 Videotéky roku 2023. Kdo nestihl v kině, trhák o tvorbě atomové bomby za Druhé světové války –  Oppenheimer může pustit z pohodlí domova.

Chcete si přece jen dopřát na Valentýna trochu té „slaďárny“? Nejen pro zamilované páry si O2 Videotéka připravila speciální edici filmůze série After. Od 5. do 19. února si můžete za 59 korun vypůjčit na 48 hodin díly: Přiznání, Pouto, Polibek a Tajemství. Novinka After: Odloučení je dostupná za 79 korun. Vybírat samozřejmě můžete i z dalších oblíbených romantických filmů jako je třeba Zrodila se hvězda, Padesát odstínů šedi nebo kultovní Pretty Woman.

Láska už klíčí i v O2 Knihovně

Valentýn a knihy? Že to nejde dohromady? Vyvedeme vás z omylu. Ponořte se do světa romantikyaudioknihami v O2 Knihovně. Můžete si tak vychutnat romantickou atmosféru ve dvou nebo o samotě. Zaposlouchat se můžete například do příběhu Žárlivost od autora Jo Nesbø a trochu té erotiky si dopřejte díky audioknize Lov od Elle Kennedy.

Oslňte svou drahou polovičku skvělým jídlem, které sami připravíte. Láska totiž beze sporu prochází žaludkem. Pomocníkem v kuchyni vám může být některá z kuchařek v O2 Knihovně. Vybírejte z receptů například Svěží kuchařky, která nabízí 170 inspirativních pokrmů ze základních surovin z naší lednice nebo spižírny – čerstvé zeleniny, masa, vajec, bez lepku a chemie. Nebo sáhněte po novince 30 minut v kuchyni a uvařte si jedno z 80 jídel bez toho, aniž byste strávili v kuchyni celý večer.

Dárky plné romantiky

Chcete valentýnský den lehce „okořenit“ a mít připravený nějaký ten dárek? Přidejte špetku romantiky a využijte slevy v aplikaci Moje O2. Například na dámském či pánském spodním prádle Astratex teď ušetříte 25 %.A nákup v Klenotech Aurum mohou mít O2 zákazníci o 20 % levnější.

Darujte zážitek. Nejen muže potěší vstupenka na výstavu Bond in Motion nebo koncert RYBIČEK 48 obojí s 10% slevou také v aplikaci Moje O2.

Do 14. února platí také valentýnská akce, díky které při nákupu pouzdra od O2 dostanete ochranné sklo za pouhou jednu korunu.  V e-shopu si vyberete hned z několika dalších dárků se slevou, jako třeba Apple Watch o tisícovku levnější nebo reproduktory SONOS s 15% slevou. Potěší nejen vaši drahou polovičku, ale třeba vás nebo vaše blízké.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek PRODLOUŽENÍ: Valentýnské slevy u O2: nový Honor za korunu nebo Apple Watch o tisícovku levněji
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru