Víme, jak mít rozpočet pod kontrolou a užít si tak bezstarostné svátky 

Necelý měsíc do Vánoc. Přípravy a nákupy dárků už jsou v plném proudu. Přestože spoříte celý rok, i tak může toto období pořádně zamávat s rozpočtem. Pokud hledáte, kde a jak ušetřit, máme pro vás pár tipů, jak nezůstat po Vánocích s prázdnou peněženkou.

Máte obavy, že si Vánoce neužijete tak, jak byste si přáli, protože vás stresuje stále nižší a nižší zůstatek na bankovním účtu? Poradíme vám, jak před tím utéct a svátky prožít v klidu. 

Zbavte se nepotřebného oblečení 

Přetéká vám skříň nenošeným oblečením? Prodejte je a přivydělejte si pár korun navíc. Buď ho nabídněte svým blízkým nebo využijte různé online platformy či bazary. Za tyto peníze poté můžete nakoupit dárky pro své blízké. 

Vyhněte se dlouhému hledání parkovacího místa v obchoďáku 

Chcete ušetřit čas a peníze? Vyhněte se obchodním centrům a zvolte nakupování na internetu. Máte více času na samotný výběr dárků a využít můžete i online srovnávače cen, které vám pomůžou najít ty nejvýhodnější nabídky. Navíc když nakoupíte více dárků na jednom e-shopu, většinou máte i poštovné zdarma. Vyhnete se tak vlastní dopravě a narvanému parkingu v obchoďáku, které se při delších nákupech může prodražit.  

Sepište si výdaje na celé svátky 

Předvánoční období není jen o nákupech dárků, musíte myslet také na to, že platit je potřeba i další věci – stromeček, suroviny na pečení poctivého cukroví, výzdobu, občerstvení na setkání s rodinou i blízkými – a že jich není zrovna málo! A každý jistě potřebujeme také nějaký ten vánoční svetr. Korunka ke korunce a problém může být na světě. Zkuste si proto tohle vše sepsat, zamyslet se nad rozpočtem na dárky a mějte tak nad svými výdaji kontrolu.  

Obvolejte o Vánocích všechny své příbuzné levněji 

Ušetřit se dá i na každodenních výdajích. Zůstat ve spojení s blízkými, kteří tráví Vánoční svátky daleko od nás, je v tomto období pro mnohé z nás důležité. Víte, že i to jde levněji? A to dokonce dlouhodobě.

A to není vše! Pokud jste společným zákazníkem O2 a Air Bank, můžete na úhradu mobilních tarifů od O2 využít pravidelnou odměnu 300 korun za využívání služeb obou společností. Stačí splnit jednoduché podmínky – ve vyúčtování u O2 za internet na doma, mobilní tarif nebo O2 TV platit měsíčně alespoň 600 Kč, a to ze svého účtu u Air Bank, na který vám pravidelně chodí alespoň 10 000 Kč měsíčně.

Díky tarifům od O2 se pohodlně dovoláte třeba až na druhý konec světa, pustíte si oblíbenou pohádku nebo pošlete vánoční přání svým blízkým. A když využijete společnou nabídku od O2 a Air Bank, každý měsíc tak tarif budete mít v podstatě o 300 levnější.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Vyřešte dárek pod stromeček už teď: co takhle nový iPhone 15 v podstatě za půlku?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru