Větší, výkonnější, udržitelnější: Přijďte si pro nový Nothing Phone (2) do O2

Vstupte do světa unikátního designu spojeného s moderními technologiemi. Bude vás v něm provázet nový smartphone Nothing Phone (2). Přivítá vás větším displejem, vyšším výkonem a také vymakanějšími LED diodami. Zároveň v něm nenajdete žádný plast. O2 patří k vybraným partnerům, ke kterému si pro nový smartphone můžete dojít. Buďte mezi prvními, kdo ho získá – předobjednávky už jsou od 17. července 2023 spuštěny!

Britská společnost Nothing se v loňském roce teprve ukázala světu a už teď přichází s novým modelem své vlajkové lodi – Nothing Phone (2). Je takový větší brácha loňského modelu Nothing Phone (1). Zachovává svůj ikonický průhledný design včetně LED světelných diod Glyph Interface na zádní straně telefonu. Nově společnost Nothing rozděluje diody do 11 částí. Jednoduše tak ukážou, kolik má uživatel baterie, z jaké aplikace přijde upozornění. Novinkou je také vizuální časovač Glyph Timer. Díky „blikajícím“ zádům už žádné oznámení neunikne.

A co se skrývá pod jeho moderním kabátkem?

Nový smartphone se pyšní svým unikátním designem a funkcemi, které posunou zážitek z každodenní komunikace na další úroveň:

  • Na vylepšený 6,7palcový displej OLED krásně uvidíte i přes sluneční brýle.
  • Díky duálnímu fotoaparátu 50MPx si uchováte zážitky.
  • Samozřejmostí je rozpoznání obličeje a otisk prstu v displeji.
  • Výrazný nárůst na výkonu oproti předchozí generaci zajišťuje čipová sada Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Poskytuje tak plynulý běh i těch nejnáročnějších aplikací.

Na neustálé dobíjení telefonu můžete zapomenout. Pro nabíječku budete sahat až po 22,5 hodinách. Umožní vám tak být v kontaktu se světem skoro celý jeden den.

„Našim zákazníkům se snažíme otevírat brány do světa moderních technologií. Proto nás těší, že právě O2 může exkluzivně tento trendy, výkonný telefon zařadit do své nabídky“ říká Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2.

Nedočkaví zájemci si můžou mobil předobjednat už 17. července 2023 exkluzivně v  e-shopu O2. Prodej startuje 21. července 2023. Zákazníci si mohouvybrat ze dvou velikostí paměti 256 GB a 512 GB a dvou barev: bílá a nově také tmavě šedá. Cena je od 17 289 Kč.

Žádný plast v něm nenajdete.

Tělo telefonu Nothing Phone (2) je totiž 100 % z recyklovaného hliníku doplněného o měď a cín. „Společnost Nothing, se stejně jako O2 snaží minimalizovat svou uhlíkovou stopu. Je důležité mít v nabídce telefony tohoto charakteru. Také proto, do budoucna plánujeme rozšiřovat nabídku udržitelných produktů“, říká závěrem Milan Ruttner ESG officer společnosti O2.

Recenzi na nový Nothing Phone (2) si připravil O2 Guru Jakub Olšanský. Stačí si otevřít YouTube kanál O2.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Nejstylovější telefon dneška? Nothing Phone (1) přichází ve velkém stylu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru