Valentýn na poslední chvíli? Pořiďte si našlapaný telefon, druhý budete mít za korunu

Svátek všech zamilovaných přímo vybízí k nákupům. Pokud na poslední chvíli přemýšlíte, co k Valentýnu pořídit drahé polovičce, kamarádovi nebo třeba rodičům, operátor O2 má speciální nabídku. Jen do 14. února platí valentýnská akce, díky které si můžete k telefonu Motorola Moto G51 5G 64GB pořídit druhý stejný jen za 1 korunu!

Nejen zamilovaní romantici každoročně podléhají 14. února svátku sv. Valentýna. V tento den totiž může vyjádřit nejen lásku, ale i přátelství nebo jakýkoliv cit zkrátka kdokoliv. Možností je také obdarovat sám sebe, a udělat si tak příjemného Valentýna podle svého gusta.

Ať už byste chtěli udělat radost sobě nebo někomu blízkému, operátor O2 je tu pro vás. Na 13. a 14. února 2023 si na svém e-shopu připravil speciální nabídku. Po dobu valentýnské akce mohou nejen zamilovaní koupit telefon Motorola Moto G51 5G 64GB za cenu 4 601 Kč a druhý stejný k němu jen za 1 korunu. Celková cena za oba telefony tak bude činit 4 602 korun. Valentýnský speciál se vztahuje také na telefon Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB za cenu 8 989 korun, ke kterému si zákazníci mohou pořídit model Xiaomi Redmi 9A opět jen za 1 korunu. 

do 14. února si můžete pořídit také bezdrátová sluchátka O2 pods+ se slevou tisíc korun jen za 499 Kč a k tomu za 1 korunu druhá sluchátka O2 pods. Celou valentýnskou nabídku najdete na eshopu o2.cz.

Zpříjemněte si svátek všech zamilovaných skvělou akcí od O2. Ale pozor – nabídka je časově omezená!

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak si díky aplikacím usnadnit Valentýna?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru