Startuje poslední šance využít dvojnásobné slevy! Vánoce jsou už za rohem

Stresujete se nákupem vánočních dárků? Využijte prodloužené nabídky, díky které máte dvojnásobné slevy od operátora O2, a nakupte oblíbenou elektroniku, dokud je ještě čas. Přeci jen je Štědrý večer už skoro tady. Co si rozbalí vaši milovaní pod stromečkem?

Sleva tisíc korun za každou službu na oblíbené telefony, sluchátka O2 pods+ nebo jinou elektroniku z nabídky O2 – taková je letošní vánoční nabídka od operátora. Nyní navíc pokračuje speciální Black Friday nabídka, díky které zákazník nezíská pouze jednu slevovou tisícikorunu za každou službu u O2. Nyní má dokonce slevové tisícovky dvě!

Díky tomu se nemusíte rozmýšlet, jestli koupit o tisícovku levněji hit letošních Vánoc, sluchátka O2 pods+, svému kamarádovi, nebo třeba sourozenci. Můžete je pořídit oběma. Proč si vybírat mezi slevou na smartphone, nebo na multinabíječku O2 Power HUB? Teď můžete koupit obojí. A o tisíc korun levněji.

O tisícovku klesají také nejoblíbenější 5G telefony – třeba iPhone 14, Samsung Galaxy A33 5G, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, vivo X80 Lite 5G nebo HONOR Magic 4 Lite 5G.

Vyhněte se nákupům na poslední chvíli a vyřešte vánoční dárky ještě dnes. Každý si vybere na e-shopu o2.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Dvojnásobný Black Friday: operátor O2 si připravil lákavou nabídku
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru