Dvojnásobný Black Friday: operátor O2 si připravil lákavou nabídku

Mnoho nakupujících od začátku listopadu netrpělivě vyhlíží Black Friday. A zákazníci O2 se už dočkali! Dvojnásobná porce slevových voucherů ode dneška čeká na nové i stávající zákazníky v aplikaci Moje O2. Zažijte pohodové Vánoce bez stresu a spěchu. Nakupte dárky pod stromeček už nyní a vychutnejte si advent naplno.  

S předvánočním obdobím je neodmyslitelně spjat i Black Friday, neboli černý pátek. V tomto období mají nakupující šanci ušetřit a vybrat dárky pod stromeček. Speciální nabídku si pro své nové i stávající zákazníky připravil i operátor O2. „Víme, že nákupy dárků a příprava na Vánoce není vůbec levná záležitost. Chtěli jsme proto našim zákazníkům v předvánočním čase pomoci a rozhodli jsme se zdvojnásobit slevové vouchery,“ vysvětluje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.   

Díky speciální nabídce tak zákazníci O2 dostanou za každou službu u operátora ne jeden, ale dva slevové vouchery. „Pokud se třeba nakupující rozmýšlel, jestli koupit o tisíc korun levněji telefon, anebo prémiová sluchátka O2 pods+, nemusí už váhat. Se slevou může teď koupit obojí,“ dodává Václav Dostál.  

Slevové vouchery zákazníci najdou v mobilní aplikaci Moje O2, konkrétně v benefitním programu O2 Radosti. Po uplatnění klesá o tisíc korun cena vybraných telefonů, prvních česky mluvících sluchátek O2 pods+ nebo třeba multinabíječky O2 Power HUB. „Slevovou tisícikorunu můžou zákazníci využít třeba na nejoblíbenější 5G telefony – iPhone 14, Samsung Galaxy A33 5G, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, vivo X80 Lite 5G a HONOR Magic 4 Lite 5G,“ uvádí příklady Václav Dostál.    

Po uplatnění slevy tak například telefon Samsung Galaxy A33 5G vyjde na skvělých 6 989 korun. První česky mluvící sluchátka na světě O2 pods+, která mají inteligentní potlačení hluku, zákazníky vyjdou na bezkonkurenčních 499 korun. Ale pozor. Speciální Black Friday nabídka trvá jen od 22. do 30. listopadu 2022.  

Nakupte dárky pod stromeček už nyní a nestresujte se s výběrem v prosinci. Více o nabídce najdete na webu o2.cz.    

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Na cesty, nákupy i na doma! Seznamte se s prémiovými sluchátky O2 pods+
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru