Na cesty, nákupy i na doma! Seznamte se s prémiovými sluchátky O2 pods+

Sluchátka nám v posledních letech dělají věrného společníka. Díky nim můžeme poslouchat oblíbené zpěváky, kapely nebo třeba podcasty na každém kroku. A do této doby „sluchátkové“ přišel operátor O2 s lákavou novinkou. Na scénu přichází našlapané O2 pods+ s prémiovými funkcemi. Znáte všechny výhody těchto sluchátek? Pojďme si je představit!  

Co dělá z true wireless sluchátek O2 pods+ ideálního parťáka? Představíme vám ty největší benefity!  

Prémiové funkce, které ochrání sluch i nervy 

Velkým lákadlem jsou prémiové funkce, které posluchače příjemně překvapí. Bezdrátová sluchátka O2 pods+ totiž mají vedle běžného režimu i režim propustnosti a inteligentního potlačení hluku.  

Co to znamená? Že už vás nikdy nemusí rušit otravný šum hovoru v autobuse, hučení topení nebo klapání klávesnice. Díky inteligentnímu potlačení hluku vše jednoduše odfiltrujete a naplno se ponoříte do světa hudby. Kromě toho díky této prémiové funkci ochráníte i svůj sluch, protože si hudbu vychutnáte i bez nutnosti vysoké hlasitosti.  

O2 pods+ nezatíží peněženku ani ucho 

Vánoce se nezadržitelně blíží a nejeden z nás už začíná vybírat dárky pod stromeček. Ruku v ruce s nákupy jdou ale i výdaje. Velkou výhodou sluchátek O2 pods+ je tak bezkonkurenční cena. Noví i stávající zákazníci O2 totiž mají v rámci vánoční kampaně slevu 1 000 korun za každou službu, kterou u operátora mají.  

Díky této „tisícovce“ dolů si zákazníci mohou sluchátka pořídit za parádních 499 korun. A nejen oni! O2 totiž nově zákazníkům nabízí možnost slevový voucher přeposlat, a o benefit se tak podělit se svými milovanými.  

Slevovou tisícikorunu najdete v mobilní aplikaci Moje O2, konkrétně na vás čeká v benefitním programu O2 Radosti.   

Kromě peněženky nezatížíte ani své ucho, protože sluchátka jsou extrémně lehká a padnou každému uchu. Ale nepředbíhejme!  

Důležitý je styl a pohodlí 

Jak už jsme nakousli v předchozím odstavci, sluchátka jsou velmi pohodlná na nošení. Ani při dlouhém poslechu netlačí a z uší nevypadávají. Jak to? O2 pods+ jsou totiž „špunty“ a v balení najdete tři velikosti nástavců. Díky tomu sednou každému uchu!  

Kromě toho bezdrátová sluchátka působí zkrátka stylově. Operátor O2 drží minimalistický vzhled a oválná krabička i samotná sluchátka působí elegantně. Na výběr je ze tří barev – bílé, černé a modré. Pod atraktivním vzhledem se skrývají nadupané technologie!  

O2 pods+ můžete jednoduše ovládat dotykem. Dvěma krátkými stisky stopnete a znovu pustíte hudbu, tři krátké stisky buď přehrají následující (pravé sluchátko) nebo předcházející (levé sluchátko) skladbu. Jedním dlouhým stiskem pak přepínáte režimy.  

Poslouchání tak nebylo nikdy jednodušší a elegantnější!  

Třešnička na dortu: Zajímavostí je, že sluchátka O2 pods+ jsou první česky mluvící sluchátka na světě!  

Chcete se nerušeně ponořit do světa hudby nebo hledáte ideální dárek pod stromeček? V tom případě jsou prémiová sluchátka O2 pods+ přesně pro vás! Více informací se dozvíte na webu o2.cz/vanoce.    

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Vánoce u O2 už začaly! Operátor naděluje slevu 1 000 korun a představuje našlapané O2 pods+
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru