7 dní Samsung: jedinečná nabídka, které je těžké odolat. Znáte historii značky? 

Všichni milovníci nejznámější jihokorejské značky zbystřete! Přichází speciální akce 7 dní Samsung, díky které můžete získat ty nejoblíbenější modely telefonů i chytrých hodinek se slevou až 15 procent. Značka Samsung nejen potěší, ale i překvapí! Víte třeba, že její začátek je spojen s prodejem nudlí? 

Jednoho z nejznámějších výrobců telefonů, tabletů a chytrých hodinek asi není potřeba představovat. Proto začneme s něčím, co třeba ani skalní fanoušci Samsungu netuší. Víte například, že firma byla založena již v roce 1938?  

Většina z nás zná Samsung jako moderní technologickou společnost, ale její začátky jsou spojené úplně s jiným odvětvím. Firma Samsung nejprve prodávala lokální potraviny a nudle. K elektronice se společnost dostala až o desítky let později a postupně se vypracovala na značku, kterou zná celý svět.  

Společnost Samsung jako první představila „chytré hodinky“ řady Gear, které se ale dnešním modelům vůbec nepodobaly. Byly mohutné a vzhledem spíše připomínaly vysílačku na pásku. Málokdo si tenkrát asi dovedl představit, že jednoho dne budou chytré hodinky tak elegantní, praktické, a tak našlapané nejrůznějšími funkcemi.  

Akce, která vyrazí dech 

A právě v červenci si O2 pro své zákazníky připravilo speciální akci na chytré hodinky. K nákupu Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE nebo Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE zákazník zdarma dostane elegantní bezdrátová sluchátka Buds Live. Moderní hodinky jsou ideálním společníkem. Dokážou udělat komplexní analýzu spánku nebo počítat kalorie. A mnohem více! O speciální nabídce, která trvá jen do konce července 2022, se dozvíte na našem e-shopu. 

Nejlepší na konec! Společnost O2 a Samsung si přichystali limitovanou nabídku 7 dní Samsung, která zlevňuje nejoblíbenější modely telefonů až o patnáct procent. Po uplatnění kódu SAMSUNGLETO22 padá cenovka například u telefonů Samsung Galaxy A53 5G 128 GB, Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB nebo Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256 GB. Slevová bouře se nevyhnula ani populárním hodinkám Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm.  

Pozor! Akce 7 dní Samsung trvá pouze do 24. července 2022. Celkovou nabídku zlevněných modelů populární značky najdete na webu o2.cz/7-dni-samsung.  

Související článek Nejstylovější telefon dneška? Nothing Phone (1) přichází ve velkém stylu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru