Valentýn ve znamení speciálních akcí: ceny padají u telefonů vivo, realme a iPhone. K Samsungu dostanete hodinky 

Pomalu, ale jistě se blíží Valentýn. Svátek všech zamilovaných nastane přesně za týden, a proto si O2 přichystalo speciální zamilované slevové akce. Nečekejte fronty před květinářstvím a nekupujte plyšové medvědy. Darujte praktický, elegantní a výkonný dárek. Valentýnské slevy právě začínají!  

Vyděsili jste se, že Valentýn už je zase tady? Nemáte vymyšlený dárek, ale chcete svému blízkému udělat radost? Operátor O2 vás nenechá na holičkách. Od 7. do 14. února na vás čekají speciální nabídky, ze kterých si vyberou nejen zamilovaní.  

Škrtáme cenovky telefonů. K některým dostanete O2 pods za korunu 

Slevu 500 korun dostanete na modely vivo Y52 128GB 5G, vivo Y72 128GB 5G, vivo Y21s 128GB, realme 8 64GB 5G, realme 8 128GB i na realme GT Master Edition 128GB 5G. Ke koupi jakéhokoliv z těchto telefonů získáte navíc oblíbená modrá bezdrátová sluchátka O2 pods jen za 1 korunu. Chcete odměnit sami sebe? Kupte si vybraný model a O2 pods můžete darovat komukoliv jako dárek. Slevovou akci najdete na webové stránce O2.  

S ještě větší slevou se na romantické vlně nesou telefony značky iPhone. Ceny modelů iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 a iPhone 12 mini u operátora O2 klesly o 1 500 korun. Udělejte sobě nebo svému milovanému radost telefonem, který zkrátka nezklame. Nevíte, který si vybrat? 13 důvodů, proč si pořídit iPhone 13, najdete v článku na Modrém blogu O2.  

Radost pro dva 

Snad každý rád poslouchá – ať už hudbu, podcasty nebo třeba mluvené slovo. A protože my v O2 víme, že Valentýn je často spjat s dvěma lidmi, zaměřila se naše zamilovaná nabídka i na páry. Ode dneška až do 14. února si můžete na prodejnách pořídit dvoje O2 pods jen za 598 korun. Radost ale nemusíte udělat jenom své drahé polovičce. Dvoje sluchátka za zvýhodněnou cenu můžete z lásky darovat i svým dětem nebo rodičům. 

Samsung Watch zdarma 

Valentýnská akce nevynechala ani oblíbenou značku Samsung, a že je to akce s velkým „A“. Od 7. února do konce tohoto měsíce totiž k vybraným modelům dostanete jakékoliv bluetooth Samsung Watch4 jen za 1 korunu. Akce platí na modely Samsung Galaxy S21 FE, Samsung Galaxy Z Flip3 a Samsung Galaxy Z Fold3, ke kterým obdržíte hodinky prakticky zadarmo. Můžete tak získat například populární hodinky Samsung Galaxy Watch4 Classic, jejichž cenovka je jinak 9 999 korun, skutečně jen za 1 korunu. 

Ať už budete Valentýna slavit jakkoliv, operátor O2 vám může svátek všech zamilovaných udělat ještě hezčím. Speciální nabídky jsou různorodé, aby si mohl vybrat skutečně každý. Celou nabídku včetně slevových akcí naleznete na stránce o2.cz.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový iPhone? 13 důvodů proč ho chtít!
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru