Zahajujeme předobjednávky iPhone 12. Nově nabídnou 5G

Je to tady. 16. října od 14.00 spouštíme předobjednávky vybraných modelů značky Apple – iPhone 12 a iPhone 12 Pro. Všechny přístroje z nové řady jsou jako první schopny využívat mobilní sítě páté generace – 5G. Nabízíme je různých paměťových a barevných variantách. Předobjednávky modelů iPhone 12 Pro Max a iPhone 12 Pro mini budou spuštěny 6. 11.

Nové iPhony jako první na světě přinášejí možnost natáčet videa ve 4K HDR pomocí technologie Dolby Vision, kterou používají především profesionální filmaři. Díky ní dokáže iPhone zachytit až 700 miliónů barev. Všechny také podporují WiFi 6.

iPhone 12 nabídne OLED displej s úhlopříčkou 6,1 palce. Tělo má o 11 procent tenčí a 15 procent menší než jeho předchůdce. iPhone 12 mini disponuje displejem s úhlopříčkou 5,4 palce. Je tak dokonce menší než iPhone SE se 4,7palcovým panelem. Jedná se o nejmenší, nejtenčí a nejlehčí 5G smartphone na světě. Modely iPhone 12 Pro (6,1 palce) a Pro Max (6,7 palce) umožňují fotit i v režimu Apple ProRAW, ve kterém uživatelé kombinují výhody softwarových kouzel čipu Applu a „čistých“ RAW snímků.

Nové modely si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistíte v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně.

Novinkové iPhone 12 a iPhone 12 Pro je možné předobjednat v e-shopu O2.CZ. Objednané telefony vám budou k dispozici od 23. října.

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů vám přinášíme řadu výhod. Mobily i tablety můžete pořídit v e-shopu nebo na prodejně. S nastavením služeb vám pomohou online i na prodejnách v rámci O2 Péče naši poradci O2 Guru. Telefon nebo tablet vám zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu. Telefon si zároveň můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

Přehled modelů, cen a předobjednávek u O2:

     
.
.

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek O2 zahajuje exkluzivní prodej výkonného smartphonu Realme 7 Pro
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru