Spustili jsme předobjednávky špičkových telefonů Samsung GALAXY Note10 a Note10+

Pro zájemce o telefony Samsung Galaxy Note10 a Note 10+ jsme připravili možnost si tyto novinky předobjednat už nyní. V rámci předobjednávek bude u O2 zmiňovaný model Galaxy Note10 dostupný ve variantě 256 GB v černé a stříbrné barvě za cenu 24 995 korun. Samsung Galaxy Note10+ ve variantě 256 GB v černé barvě za 28 995 korun.

V rámci předobjednávek jej navíc můžete mít velmi výhodně, a to až o 15 000 Kč, které můžete získat zpět. Na webové stránce www.novysamsung.cz získáte bonus ve výši až 5 000 korun k výkupní ceně použitého telefonu.

Zmiňované modely jsou určeny pro ty, kteří hledají to nejlepší na trhu. Nechte se okouzlit elegantním tenkým designem, který potěší vaše oči a zároveň zajistí komfortní používání. Vžijte se do sledovaného obsahu díky pohlcujícímu Infinity-O displeji s redukcí modrého světla pro ochranu vašeho zraku. Tento displej ocení i všichni milovníci her – vynikne na něm totiž každý detail.

 

 

Součástí telefonů je i dotykové pero S Pen za zcela novými funkcemi. Na displej Samsungu Galaxy Note 10+ si jednoduše zapíšete své nápady a smartphone následně přemění vaše písmo na digitální text, který můžete okamžitě exportovat a sdílet. Kromě ovládání pomocí vrchního tlačítka přináší také funkci kontroly telefonu pomocí vašich gest. Zachovává si také Bluetooth konektivitu, díky které můžete S Pen využít na dálkové ovládání prezentací, přehrávání videí či tvorbu fotografií.

 


Foťte a natáčejte jako nikdy předtím

Na své si přijdou i milovníci fotografování. Záběry v šířce až 123° vám umožní vytvořit ultraširokoúhlý 16Mpx fotoaparát. Užší záběry vykouzlí širokoúhlý 12Mpx fotoaparát a o dvojnásobný optický zoom se postará 12Mpx fotoaparát s teleobjektivem. Osobité autoportréty, které můžete rovnou sdílet na sociálních sítích, zaručí 10Mpx přední fotoaparát. Navíc se už nemusíte omezovat ani světelnými podmínkami. Například pro noční záběry je připravený speciální fotografický režim.

Telefon ocení i fanoušci videí. Samsung Galaxy Note10+ totiž díky funkci Zoom-In mikrofon umožňuje jednoduchým přiblížením zaměření na zvukové objekty podle vašeho výběru. Jejich vyznění bude zesílené, zatímco okolní ruchy a šumy budou potlačeny. Všechna vámi zachycená videa se přitom budou vyznačovat 4K UHD rozlišením a skvělým kontrastem, který zajistí technologie HDR10+.

 

Zmiňovaný model dále disponuje hned několika možnostmi propojení s počítačem. Například pomocí Samsung DeX a jediného USB kabelu můžete telefon propojit s PC a užívat si jeho funkce na velké obrazovce s myší a klávesnicí. Nechybí ani frekvenčně bohatý a dynamický zvuk. Na jeho odemčení pak můžete využít technologii rozpoznání obličeje nebo čtečku otisků prstů.

Více informací o novinkách Galaxy Note10 a Galaxy Note 10+ naleznete v našem e-shopu, kde je zároveň možné si je předobjednat a spustit si záznam z oficiálníhopředstavení novinky z Barclays Center v New Yorku.

Nastavení telefonu vás vyjde pouze na 1 Kč

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů v jedné z O2 Prodejen nebo na e-shopu vám navíc přinášíme řadu výhod. Mobily i tablety mohou zájemci pořídit na splátky bez navýšení ceny. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 péče konzultanti na všech prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cenu pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Nové smartphony značek Samsung a ZTE od O2 v srpnu dostanete za bezvadné ceny. Vybavit se můžete i notebookem Lenovo s pořádnou dávkou dat
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru