Nové smartphony značek Samsung a ZTE od O2 v srpnu dostanete za bezvadné ceny. Vybavit se můžete i notebookem Lenovo s pořádnou dávkou dat

Chcete překvapit své kolegy v práci nebo spolužáky ve škole novým smartphonem? V srpnu pro vás máme připravené stylové modely značek Samsung a ZTE s bonusem až 4000 korun k novému tarifu. Na slevu až 3000 korun mají navíc díky O2  Výhodám nárok všichni zákazníci O2 bez nutnosti pořizovat novou službu. K datovým tarifům si navíc můžete výhodně pořídit stylový notebook Lenovo.

V rámci naší zvýhodněné srpnové nabídky si pořiďte třeba Samsung Galaxy A10. Jeho tenké 7,9mm tělo je vytvořeno přesně pro vaši ruku. Má také velký a jasný displej, který lze odemknout pouhým pohledem. Pokud si ho vezmete s tarifem, dostanete jej díky našemu HW bonusu už od jedné koruny.

Za stejnou cenu můžete mít i smartphone ZTE Blade A5 s 5,45 palcovým displejem, výkonnou baterií a 13megapixelovým fotoaparátem a přisvětlovacím LED bleskem. Dojem ale uděláte i s designovým kouskem Samsung Galaxy A40. Díky HW bonusu jej můžete mít už za 2 495 korun.


Svými funkcemi vás dostane i model Samsung Galaxy A20e, 
který je vybavený hlavním 13Mpx a ultraširokoúhlým 5Mpx fotoaparátem. Na velkorysém 5,8 Infinity-V displeji s HD+ rozlišením si vychutnáte váš oblíbený obsah v plné parádě. Obrazovka s dechberoucím poměrem stran 19,5 : 9 vás plně pohltí a nechá dokonale vyniknout i ty nejmenší detaily při sledování filmů či hraní videoher. Samsung Galaxy A20e získají v srpnu naši zákazníci díky O2 Výhodám se slevou 700 Kč. Zaplatí tak za něj pouze 4 295 korun.

Skvělou službu vám udělá i Samsung Galaxy A50, který je vybaven ultraširokoúhlým objektivem, který svět vidí ve 123° úhlu záběru podobně jako lidské oko. Bude se vám hodit pro focení krajiny nebo architektury. 25Mpx hlavní fotoaparát vám zase zajistí jasné a ostré snímky po celý den a 5Mpx snímač upraví hloubku ostrosti. Při pořízení tohoto telefonu ušetříte v srpnu díky O2 Výhodám 1000 korun. Telefon vás tak vyjde na skvělých 7 995 korun.

 


Pořídit si ale můžete i stylové notebooky. Na studium i na práci se se skvěle hodí třeba notebook Lenovo IdeaPad S130 11“, se kterým se nemusíte se obávat vytížených pracovních dní. Lenovo S130 má výdrž na jedno nabití až 8 hodin. Vyhnete se tak starostem o vybitou baterku, i když jste zrovna na cestách. Dostatečný výpočetní výkon zajišťuje procesor od Intelu. K mobilnímu tarifu Zlatá O2 data ho můžete mít už od 495 korun. Skvěle vám poslouží i model Lenovo IdeaPad S130 14“, který ke zmiňovanému tarifu dostanete už od 1495 korun.

Telefony i notebooky si můžete zakoupit v O2 Prodejnách i v našem O2 eshopu. Ke všem modelům si navíc můžete zřídit pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení. V rámci O2 Péče vám za 1 Kč nový telefon zprovozníme, abyste mohli ihned používat internet a e-mail. Zároveň získáte přístup do obchodu s aplikacemi, kde vám ukážeme, jak si stáhnout ty, které vám usnadní život. Přeneseme kontakty ze starého telefonu do nového a odborně nalepíme ochranné sklo na displej.

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Představili jsme první síť 5G spuštěnou v reálném prostředí
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru