Brož vs. Běle: Kdo se na Štvanici chopí pod širým nebem velké šance?

Jakub Běle (4-5-0) se do OKTAGONU vrací poprvé od doby, co prohrál ve finále první série reality show OKTAGON Výzva s Gáborem Borárosem. Na souboj s Brožem ale kývl okamžitě. Věří si a zároveň doufá, že těžké časy skončily. Na Štvanici hodlá sérii nešťastných momentů konečně zlomit.

Tip: Využijte speciální letní akci a sledujte galavečer OKTAGON 13 na O2 TV Sport ZDARMA!

Od zmíněné porážky se slovenskou „bestií“ nastoupil ke dvěma duelům pod křídly XFN. Zatímco zkušeného Brazilce Jocimara Ferreiru ukončil technickým KO, Tomáš Fiala byl nad jeho síly. Jejich souboj skončil ve druhém kole poté, co Fiala slavil po úspěšné submisi.

„Je možná o mnoho lepší bojovník, než si všichni myslíme, než hovoří jeho skóre. Věříme, že má své kvality a že se poučil ze svých chyb,“ říká jeden z promotérů OKTAGONU Pavol Neruda.

Také čtěte: „Terminátor“ Vémola bude na Štvanici čelit drtivé síle obávaného Frankensteina!

„Inkvizitor“ chce zpět mezi elitu

Bělemu se do cesty postaví Miroslav „Inkvizitor“ Brož (7-1-0), který do tohoto duelu vsadil všechno. Vítězství by mu zajistilo návrat mezi elitu česko-slovenské scény. Případná porážka by naopak bývalého úspěšného hokejového gólmana vrátila o několik let zpátky, v nejhorším případě by mohla jeho MMA kariéru i úplně zastavit.

Jakmile se na turnaji OKTAGON 11 vzpamatoval z první porážky, kterou mu uštědřil Milan Ďatelinka, řekl si o zápas s Jozefem Wittnerem. „Ten ale nemohl, a tak přichází pro Brože na Štvanici jiná zajímavá výzva. Bude jasným favoritem, nicméně Běle je vysoký, má dlouhé končetiny a spoustu dovedností,“ podotkl šéf organizace Ondřej Novotný.

V tomhle zápase poražený riskuje celou svojí kariéru a vítěz naopak bere vše! Nenechte si nejen tento duel, stejně jako ostatní taháky nejkrásnějšího turnaje v roce ujít. OKTAGON 13 vysíláme už tuto sobotu od 18:50 hodin živě na stanici O2 TV Sport!

Psali jsme: Muradov na válečné stezce. Vyzraje i nad silným brazilským protivníkem?

Foto: OKTAGON MMA

Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru