Chcete od O2 nový smartphone nebo nová bezdrátová sluchátka AirPods? V červnu pro vás máme bezvadné slevy

Rozjeďte léto ve velkém stylu. Pokud jste naším zákazníkem, tak si v červnu můžete pořídit třeba špičkový Samsung nebo Huawei. Díky O2 Extra výhodám mohou mít zákazníci O2 vybrané telefony až o 3000 korun levněji bez nutnosti pořizovat novou službu. S výraznou slevou si dopřejete i stylová bezdrátová sluchátka Apple AirPods s hlasovým asistentem Siri.

S novým tarifem můžete mít už za jednu korunu Huawei Y6 Prime 2018 s 13 megapixelovým fotoaparátem a vysokou výdrží baterie. Díky programu O2 Extra výhody pro zákazníky O2 si o 3 000 korun levněji mohou nároční uživatelé v červnu pořídit například Samsung Galaxy S10+ 512GB. Užívat si na něm můžete mimo jiné takzvaný Infinity-O displej s výřezem ve tvaru „průstřelu“ v levém horním rohu – na místě, kde se nachází ultrasonická čtečka otisků prstů. Díky ní například rychle otevřete selfie fotoaparát.

 

 

Na pláži i ve městě využijete s 500 korunovou slevou i luxusní bezdrátová sluchátka Apple AirPods. Automaticky se zapnou a připojí, zapojíte je jedním klepnutím pro všechna zařízení Apple a s nabíjecím pouzdrem je můžete používat až 24 hodin.

 

Telefony si můžete zakoupit v O2 Prodejnách i v našem O2 eshopu. Ke všem modelům si navíc můžete zřídit pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení. V rámci O2 Péče vám za korunu nový telefon zprovozníme, abyste mohli ihned používat internet a e-mail. Zároveň získáte přístup do obchodu s aplikacemi, kde vám ukážeme, jak si stáhnout ty, které vám usnadní život. Přeneseme kontakty ze starého telefonu do nového a odborně nalepíme ochranné sklo na displej.

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek I v tuzemsku už můžete díky službě Apple Pay platit iPhony a chytrými hodinkami
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru