Užijte si finále Ligy mistrů na O2 TV Sport! Co všechno na vás v sobotu večer čeká?

Velký fotbalový večer odstartujeme v sobotu už ve 20 hodin speciálním studiem. Moderátor Števo Eisele probere se svými hosty Karolem Kiselem a Tomášem Hübschmanem anglickou bitvu ze všech možných úhlů, chybět nebudou ani odborné analýzy a reportáže týkající se očekávaného finálového duelu.

Také čtěte: Komentátor Ujfaluši: Liverpool je mi bližší než Tottenham

Ze stadionu Wanda Metropolitano, hostitele letošního boje o nejcennější klubovou trofej, se přihlásí Petr Svěcený s Tomášem Ujfalušim. Bývalý reprezentační obránce, jenž dokázal s Atléticem Madrid vyhrát Evropskou ligu i Superpohár UEFA, se tak představí v roli spolukomentátora. Díky jejich přítomnosti v dějišti finále se můžete navíc těšit i na ohlasy od Vladimíra Šmicera nebo Patrika Bergera.

Sledujte živě úvodní zahájení i korunovaci šampiona

„Diváci se mohou těšit na velmi pestrý předzápasový program. Plánujeme jim přiblížit i atmosféru z Madridu. Například budeme natáčet na stadionu Vicente Calderóna, který byl několik let domovem Tomáše Ujfalušiho. Aktuální ohlasy a rozhovory přineseme také s bývalými hráči Liverpoolu Patrikem Bergerem a Vladimírem Šmicerem, kteří se zúčastní utkání legend,“ prozrazuje zkušený komentátor Petr Svěcený, který doprovodí svým hlasem finálový přímý přenos.

Od 20:45 můžete na stanici O2 TV Fotbal sledovat v multidimenzi živě tradiční úvodní ceremoniál. Zahájení bude mít v Madridu pevně ve svých rukách americká rocková kapela Imagine Dragons. Poté už přijde na řadu to nejpodstatnější.Sobotní finále UEFA Champions League mezi Tottenhamem a Liverpoolem, které má úvodní výkop ve 21:00, se zařadí mezi největší sportovní události tohoto roku. Samotný živý přenos půjde do více než 200 zemí, očekává se sledovanost přes 180 milionů diváků.

Po skončení anglické bitvy o proslulý ušatý pohár nepřijdete ani o předávání poháru a korunovaci letošního krále fotbalové Evropy. Jen na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vám z vrcholu letošní fotbalové sezony neunikne nic důležitého!

  • Finálový den na O2 TV Sport – sobota, 1. června:
Stanice Zápas Čas Obsah
O2 TV Fotbal FC Baník Ostrava-FK Mladá Boleslav 14:45 Utkání o Evropskou ligu – FORTUNA:LIGA
O2 TV Fotbal Real Madrid-Liverpool FC 17:30 Záznam finále Ligy mistrů 2018
O2 TV Fotbal Boje o ušatý pohár 19:30 Dokument o historii Ligy mistrů
O2 TV Sport Studio UEFA Champions League 20:00 Finálový den
O2 TV Fotbal Slavnostní ceremoniál 20:45 Finále UEFA Champions League
O2 TV Sport
O2 TV Fotbal
Tottenham Hotspur – Liverpool FC 20:55 Přímý přenos finálového utkání UCL
O2 TV Fotbal Závěrečný ceremoniál 23:00 Finále UEFA Champions League

Tip: Nechcete si nechat ujít sobotní finále Ligy mistrů, ale nemáte O2 TV? Nevadí. Pořiďte si O2 TV Sport Pack a vychutnejte si titulovou bitvu přímo v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Kam dál? Sedmý boj o ušatý pohár týmů ze stejné země se blíží. Jak vypadaly ty předchozí?

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru