Červnové taháky na O2 TV Sport: Finále Ligy mistrů, svátek z Jižní Ameriky i OKTAGON 12

Začneme ve velkém stylu. Hned v sobotu 1. června vyvrcholí letošní ročník fotbalové Ligy mistrů. V madridském finále si to o titul rozdají angličtí velikáni Liverpool s Tottenhamem a vy budete samozřejmě u toho. Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal začneme už ve 20 hodin přenosem ze slavnostního zahájení a současně i speciální studio. Samotný duel začne o hodinu později, po jeho skončení nepřijdete ani o závěrečný ceremoniál s korunovací letošního krále fotbalové Evropy.

Fotbalové fanoušky jistě potěšila zpráva, že odvysíláme kompletní jihoamerický šampionát Copa América, který se letos koná v Brazílii. Na turnaji nebudou chybět hvězdy jako Lionel Messi, Sergio Agüero, Neymar, Gabriel Jesus, Paulo Dybala či Luis Suárez.

Sériál 26 přímých přenosů odstartujeme 15. června třemi zápasy – domácí „kanárci“ vstoupí do mistrovství proti Bolívii, Venezuela vyzve Peru a další velký favorit Argentina se o první body utká s nebezpečnou Kolumbií. Čtvrtfinále je na programu 28. a 29. června, finále se pak odehraje na legendárním stadionu Maracaná 7. července.

Více zde: Messi, Neymar, Suárez a další hvězdy. O2 TV Sport odvysílá turnaj Copa América!

Tenistky se přesunou na trávu

Následující měsíc ale nebude pouze fotbalový. Se startem června se o slovo přihlásí travnatá část sezony na okruhu WTA a na stanici O2 TV Tenis odvysíláme boj o titul hned na pěti turnajích. Tradičně silnému obsazení se těší zejména podniky kategorie Premier v anglických městech Eastbourne a Birminghamu, kde si loni došla pro titul Petra Kvitová.

Pokračujeme rovněž v přenosech ze slavné zámořské Major League Baseball a na své přijdou rovněž příznivci rallye. Z Portugalska se prestižní seriál WRC a nejlepší světoví piloti přesunou do Itálie, kde se od 13. do 16. června uskuteční tradiční Sardinská rallye.

Bratislava hostí OKTAGON 12

Datum 8. června mají ve svých diářích tučně vyznačené všichni fanoušci bojového sportu. Do Bratislavy se vrátí největší česko-slovenská MMA organizace OKTAGON se svým v pořadí už dvanáctým galavečerem. Při přímém přenosu na O2 TV Sport se představí hvězdy domácí scény, veteráni UFC a světových organizací i talentovaná mladá krev. Těšit se můžete na Attilu Végha, Makhmuda Muradova, Samuela „Piráta“ Krištofiče nebo třeba Gábora Borárose.

O týden později se můžete znovu přesvědčit, proč se o ONE Championship často mluví jako o nejrychleji rostoucí bojové organizací na světě. Z turnaje s podtitulem Legendary Quest v čínské Šanghaji odvysíláme živě všechny souboje hlavní karty, včetně titulového souboje v muay thai.

Od 3. června budete moci na O2 TV Sport sledovat reality show The Fighter. Desítka MMA bojovnic z celého světa včetně Češky Sandry „Medojeda“ Maškové se sjelo do jihoafrického Johannesburgu, kde spolu žijí v jednom domě a zároveň usilují o vítězství, které jim zajisti zápas v prestižní organizaci EFC.

Tip: Všechny tyto taháky můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack, který vám 199 Kč zpřístupní po dobu 30 dní všechny naše exkluzivní sportovní stanice!

Foto: Profimedia, OKTAGON MMA,

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru