Kdo si ve Štrasburku zahraje o titul? Semifinálové bitvy sledujte na O2 TV Tenis!

Zatím se to povedlo jen Češkám Petře Kvitové s Karolínou Plíškovou a také Nizozemce Kiki Bertens. Po turnaji ve Štrasburku může seznam tenistek s dvěma tituly na kontě rozšířit Aryna Sabalenka. Jednadvacetiletá Běloruska, která na startu sezony dokázala zvítězit v čínském Šen-čenu, se po obratu v duelu s Portoričankou Monicou Puig prodrala už mezi čtyři nejlepší.

V semifinále na ni čeká další těžká zkouška v podobě Dayany Yastremska. O dva roky mladší Ukrajinka se sice po triumfu v thajském Hua Hinu trápila, na antuce ve Štrasburku ale ztracenou formu nachází. Ve třech zápasech na turnaji prohrála dohromady jen dvanáct gamů.

Štrasburk vyhlíží francouzský souboj

Přes čtvrtfinále prošla podle očekávání i domácí šampionka z roku 2016 Caroline Garcia. Nasazená čtyřka ukončila cestu turnajem šestnáctileté Ukrajince Martě Kostyuk a nyní vyzve v ryze francouzském semifinále další velké překvapení Chloe Paquet. 223. hráčka žebříčku WTA hraje na domácí půdě v životní formě a kosí jednu soupeřku za druhou. Vyšlápne si i na slavnější krajanku?

  • WTA Internationaux de Strasbourg – semifinále, pátek 24. května:
nejdříve 14:00 D. Yastremska (Ukr.) – A. Sabalenka (2-Běl.)
cca 16:00 C. Paquet (Fra.) – C. Garcia (4-Fra.)

Oba semifinálové duely turnaje ve Štrasburku můžete sledovat v přímém přenosu na O2 TV Tenis, kde odvysíláme živě i sobotní boj o titul!

Foto: Internationaux de Strasbourg

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru