Finále Ruského poháru na O2 TV Fotbal: Vyválčí Lokomotiv rekordní osmou trofej?

Stejné týmy se ve finále poháru potkaly už před dvěma lety v duelu, o němž ještě hodně dlouho mluvilo a psalo. Na Olympijském stadionu v Soči se v nastaveném čase strhla hromadná bitka hráčů z obou táborů. Když rozhodčí s pomocí funkcionářů situaci uklidnili, rozhodčí rozdal po dohodě s asistenty hned čtyři červené karty – po dvou na každé straně.

Nic to ale nezměnilo na tom, že Lokomotiv po trefách Denisova s Alexejem Mirančukem ze závěrečné čtvrthodinky vyhrál 2:0 a Ruský pohár si podmanil už posedmé. Tím se zároveň dotáhl v historické tabulce na svého městského rivala CSKA, který se rovněž pyšní sedmi triumfy.

Ural spřádá odvetné plány

Před svěřenci kouče Semina tak nyní stojí výzva jako hrom. Ziskem titulu s pořadovým číslem osm by se na prvním místě nejúspěšnějších pohárových týmů osamostatnili. Lehké to ale účastník skupinové fáze Ligy mistrů mít nebude. Nabuzený soupeř z Jekatěrinburgu chce za každou cenu Lokomotivu dva roky starou porážku vrátit a trofej uzmout pro sebe. Premiérový triumf v Ruském poháru by se rovnal největšímu úspěchu v dosavadní klubové historii.

Přímý přenos středečního finálového duelu sledujte od 17:25 na stanici O2 TV Fotbal!

Foto: fclm.ru

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru