Zápas století Végh vs. Vémola potvrzen! Kdy a kde se bitva legend uskuteční?

V oblasti bojových sportů není v Česku a na Slovensku větších jmen, než Vémola a Végh. Jeden se jako první Čech dostal do nejprestižnější světové organizace UFC, druhý ovládl jako šampion americkou organizaci Bellator MMA. Nyní se tyto dvě osobnosti na vrcholu kariéry poprvé utkají tváří v tvář.

„O tomhle zápasu jsem nikdy nepřemýšlel, ale zřejmě to k němu směřovalo. Já a Attila jsme stejný ročník, on je největší slovenský bojovník, já jsem nejlepší český, naše životní cesta se vyvíjela podobně a na konci té cesty bude jenom jeden vítěz. Pro mě je to nejen souboj století, ale životní souboj, do kterého dám všechno. Protože být králem Česka i Slovenska pro mě znamená všechno,“ netají velké ambice a očekávání Vémola.

Végh momentálně trénuje v Thajsku, ale rozhodně nezůstává pozadu: „Karel Vémola je pro mě člověk, který zpopularizoval MMA na Československé scéně. Bojovník, silný a tvrdý bojovník, ke kterému mám respekt. Ale vyhraji samozřejmě já, bude to potvrzení všeho, čeho jsem v kariéře dokázal. Je to největší událost, která kdy v našem oboru byla a věřím, že do toho dáme všechno – fanoušci, promotér a samozřejmě i my bojovníci.“

Exkluzivní událost s nálepkou TOP

ZÁPAS STOLETÍ se neuskuteční nikde jinde, než v největším českém sportovním svatostánku, pražské O2 aréně 9. listopadu – na akci prémiové organizace OKTAGON MMA, která se podle některých žebříčků vyšvihla mezi 30 nejlepších organizací světa – OKTAGON 15: Vegh vs. Vémola.

Oba zápasníci by vítězstvím dosáhli všeho, čeho na československé bojové scéně dosáhnout lze. „Vzhledem k unikátnímu charakteru akce půjde o exkluzivní událost a poptávka po vstupenkách je již teď enormní. Fanoušci, kteří si o tento zápas sami řekli, se mohou těšit na skvělou show, jak už je u OKTAGONu zvykem. Produkce i bojovníci do toho dají všechno. ZÁPAS STOLETÍ tomu neříkáme náhodou, “ uvedl za OKTAGON MMA promotér Ondřej Novotný.

Listopadový souboj dvou legend a ikon MMA uvidíte v přímém přenosu pouze na O2 TV Sport!

Foto OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru