Debut hvězdy UFC a dvě titulové bitvy. Nenechte si ujít nabitý galavečer ONE v Singapuru!

Promotéři už dlouho dopředu avizují, že půjde o jednu z největších akcí progresivní organizace, která se zároveň zapíše do historie bojového sportu. A není se co divit. Z pohledu fanouška představuje galavečer ONE: Enter the Dragon opravdovou lahůdku a velký svátek.

K vidění budou hned dva titulové souboje, dále se představí elitní světoví kickboxeři ve čtvrtfinále Grand Prix a premiéru si v Singapuru pod křídly ONE Championship odbude hvězdný americký MMA fighter Sage Northcutt se zkušenostmi ze slavné UFC.

Zkušenosti vs. dravé mládí

V hlavní zápase očekávaného galavečera nepůjde o nic menšího než o pás pro šampiona lehké váhy. Te má momentálně v držení čtyřnásobný mistr světa Shinya Aoki, uznávaný veterán z Japonska, kterého se pokusí z trůnu této váhové kategorie sesadit rychle rostoucí talent Christian Lee. Šestinásobný šampion organizace Pankration je pořádně hadový i po úspěchu v ONE Championship. Bude hrát prim zkušenost, nebo bude mít navrch dravé mládí?

Pět titulů mistra světa v kickboxu a 92 vítězství v profesionální kariéře. To je vizitka další velké hvězdy Niekyho Holzkena. Pětatřicetiletý Holanďan už toho má za sebou dost, teď před ním ale stojí další výzva – hodlá se stát prvním šampionem organizace ONE v lehké váze. Do cesty se mu postaví krajan Regian Eersel, o devět let mladší, ale pořádně nebezpečný protivník ověnčený titulem světového šampiona v kickboxu a muay thai.

Sledujte atraktivní galavečer ONE Championship v Singapuru online přes O2 TV Sport Pack!

Northcutt chce začít vítězně

Obrovskou prestiž a kvalitu ONE Championship nedokazují jen tradičně špičkové galavečery s nabitými kartami, ale také fakt, že pod asijskou organizaci přecházejí hvězdní fighteři a šampioni konkurenčních organizací, včetně proslulé UFC. Koncem března si v Toku debut v sérii odbyli Demetrious Johnson s Eddiem Alvarezem. Nyní se na premiéru chystá další bijec se zkušenostmi z nejslanější zápasnické ligy světa – Sage Northcutt.

Šest výher v osmi zápasech. Taková je bilance třiadvacetiletého Američana v UFC, jenž chce nyní prorazit i v Asii, kde je bojový sport doma. Hned na úvod čeká na někdejšího mistra světa v karate pořádně těžká zkouška. V Singapuru se jeho vyzyvatelem stane Cosmo Alexandre, zkušenostmi ostřílený borec z Brazílie a sedminásobný světový šampion v muay thai a kickboxu. Utkají se podle pravidel MMA.

Odpověď nejen na tuto otázku se dozvíme už tento pátek. Všechny duely hlavní karty očekávaného galavečera ONE: Enter the Dragon v Singapuru odvysíláme od 14 hodin živě na O2 TV Sport!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru