Semifinálové bitvy v Madridu živě na O2 TV Tenis: Kdo si zajistí místenku v boji o titul?

Kvitová, trojnásobná madridská šampionka, loni Bertens porazila ve španělské metropoli ve finále a recept na ni našla i letos ve Stuttgartu. Tentokrát už měla navrch Nizozemka, která tak pokračuje v parádní jízdě. Na turnaji zatím neztratila ani set a na předchozí výkony se pokusí navázat i proti grandslamové vítězce Američance Sloane Stephens. I ta na antuce umí zahrát, což potvrdila loni na French Open, kde prohrála až ve finále. Loni na sebe tyto hráčky narazily dvakrát, v obou případech uspěla Američanka.

Druhá finalistka vzejde ze souboje mezi turnajovou trojkou Simonou Halep a Belindou Bencic. Švýcarská tenistka se vytáhla čtvrtfinálovým skalpem úřadující světové jedničky Naomi Ósaka a udělala tím medvědí službu své nejbližší soupeřce. Halep, vítězka z let 2016 a 2017, totiž díky tomu nehraje už jen o zlatý madridský hattrick, ale také o návrat do čela žebříčku WTA. Na trůn se antuková specialistka vrátí v případě, že ve španělské metropoli znovu stane na vrcholu.

Také čtěte: Turnaj v Madridu a prize money: Na odměny padne 180 milionů, kolik čeká na vítězku?

Strýcová zabojuje o deblové finále

Jedna Češka na podniku kategorie WTA Premier Mandatory ve hře o turnajový vavřín přeci jen zůstává. Barbora Strýcová prošla se svou tchajwanskou spoluhráčkou Su-Wei Hsieh do semifinále čtyřhry, kde se utká s rusko-kazachstánským párem Kudermetova, Voskoboeva.

Na stanici O2 TV Tenis nepřijdete o nic podstatného, kompletní páteční program ženské části turnaje v Madridu odvysíláme živě. Těšit se můžete jak na semifinálové bitvy ve dvouhře, tak i v deblu. Sérii přímých přenosů odstartujeme už ve 12:30!

  • Mutua Madrid Open – páteční program:
12:30 G. Dabrowski, Y. Xu – J. Ostapenko, V. Zvonareva
cca 14:30 S. Hsieh, B. Strýcová – V. Kudermetova, G. Voskoboeva
nejdříve 14:30 B. Bencic – S. Halep
nejdříve 20:00 S. Stephens – K. Bertens

Sledujte závěrečné boje na prestižním turnaji v Madridu s O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru