SESTŘIHY: Ligu mistrů čeká po grandiózních obratech pikantní anglické finále!

Bez ofenzivních hvězd Salaha s Firminem a mankem 0:3 z prvního duelu na Camp Nou. S vyhlídkami Liverpoolu na druhé finále slavné Champions League v řadě to nevypadalo vůbec dobře. Reds ale všechny prognózy postavili na hlavu a po čtyřech úchvatných trefách se zdánlivě nemožné proměnilo v realitu. Favorizovaná Barcelona v čele Lionelem Messim byla na kolenou.

„Prožili jsme něco absolutně neskutečného! Před zápasem jsem hráčům říkal, že obrat je sice nemožný, právě oni ale jistou šanci mají. Ani pořádně nevím, jak se jim to povedlo. Viděl jsem spoustu zápasů, ale tomuhle se už žádný nevyrovná,“ rozplýval se po nezapomenutelném večeru kouč Reds Jürgen Klopp.

Tottenham velebí Brazilce Lucase

Vyřadili vítěze posledních tří ročníků Real Madrid, Juventus s Cristianem Ronaldem a na lopatkách měl Ajax, překvapení letošního ročníku Ligy mistrů, v boji o finále i Tottenham. Svěřenci trenéra Erika ten Haga vyhráli v Londýně 1:0 a po poločase domácího duelu vedli už 2:0. Zdálo se, že o postupujícím je rozhodnuto. Jenže. Po změně stran zavelel k velkolepému obratu brazilský záložník „Kohoutů“ Lucas, kterými třemi góly poslal dál svůj týmů. Postupovou branku vstřelil v 96. minutě!

„Zažívám nejlepší okamžiky své kariéry,“ lapal po dechu hrdina Lucas. „Dostat Tottenham do finále Champions League se hodně podobá zázraku. Všichni moji hráči jsou hrdinové, Lucas dokonce superhrdina! Děkuji fotbalu, že dokáže přinášet takové emoce, pronesl šťastný kouč Tottenhamu Mauricio Pochettino.

Liga mistrů uvidí anglický boj o titul po jedenácti letech. Napraví loňský finálový nezdar Liverpool, nebo se bude ze zisku prestižní trofeje radovat konkurenční Tottenham? To se dozvíme už v sobotu 1. června v Madridu a vy budete díky přímému přenosu na O2 TV Sport samozřejmě u toho!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru