Dvě bitvy o titul a další atraktivní souboje. ONE Championship míří do Bangkoku

Bangkok je jedním z domovů bojového umění, kde se galavečery ONE Championship těší velké oblibě. Však tady také vyrostla celá řada skvělých bojovníků a někteří z nich se představí i na pátečním turnaji. Pozornost bude upřena zejména na Nong-O Kaiyanghadaa a Petchdama Petchyindeeho, které čekají velké bitvy o mistrovské pásy rostoucí asijské organizace.

Další titul pro domácí superstar?

Jako první půjde do boje dvacetiletý Petchdam, velká hvězda a oblíbenec fanoušků proslulý svými nástupy a bavičskými kousky. Talentovaný Thajec je ale hlavně vícenásobným světovým šampionem v muay thai a nyní se pokusí sbírku úspěchů rozšířit o další v kickboxu. S o rok starším Alžířanem Eliasem Mahmoudim se utká o titul v muší váze, který je momentálně bez majitele.

„ONE Championship nedává nikomu nic zadarmo, dostanete jen to, co si zasloužíte. Získat pás je vrchol, ale mým cílem není jen dosáhnout vrcholu, ale zůstat na něm co nejdéle,“ nechal se slyšet Mahmoudi. „Je velmi nebezpečný, musím být opatrný. Má nástroje, jak mě porazit, ale i já mám účinné zbraně, jak ho dostat k zemi,“ vzkázal svému soupeři Petchdam.

Muay thai patří Thajcům

Na podporu diváků v bangkokské Impact Areně se může spolehnout také další domácí hvězda bojového sportu Nong-O Kaiyanghadao. Jedna z legend světového muay thai  se představí v hlavním zápase večera, když bude obhajovat titul v bantamové váze proti rovněž zkušenému Japonci Hiroakimu Suzukimu. Ten věří, že může thajskému šampionovi pás vyfouknout.

„Nong-O je kompletním a skvělým muay thai fighterem se spoustou zkušeností, ale právě jeho přílišná důvěra může být zároveň jeho slabostí. Oba půjdeme za knockoutem, bude to vzrušující bitva,“ vyhlíží očekávaný duel Suzuki. „Musí být dobře připravený, pokud mi chce pás sebrat. Tohle je boj o šampiona v muay thai a muay thai patří jen Thajcům,“ odpověděl Nong-O.

K vidění toho ale bude mnohem víc. Všech sedm soubojů hlavní karty galavečera ONE: Warrios of Light v Bangkoku sledujte tento pátek 10. května v přímém přenosu od 15:30 jen na O2 TV Sport!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru