Šmicer v TIKI-TAKA: Radu bych omilostnil, rozhodčího měl dojít zbít!

Mezi tématy souvisejícími se startem nově zavedené nadstavby ve FORTUNA:LIZE nemohlo chybět vykázání jabloneckého trenéra Petra Radu na tribunu při utkání v Plzni. Známý bouřlivák byl z lavičky vykázán poté, co se pustil do rozhodčího po neodpískání jasného faulu na jeho svěřence. Jeden z tradičních hostů Vladimír Šmicer měl v tomto případě pro zkušeného kouče pochopení a podle něj jít sudího rovnou zbít…

Slávistický kouč Jindřich Trpišovský si na to po úvodním remízovém duelu nadstavby v Liberci vyloženě nestěžoval, ale zmínil, že tráva na stadionu Slovanu byla dost vysoká. Jak moc může o něco více narostlý pažit technicky založenému týmu znepříjemnit situaci a může to být ze strany domácího týmu i taktickým záměrem?

Lionel Messi. Argentinský štírek, jehož umění jako by snad ani nebylo z této planety. Jak jinak si totiž vysvětlit, že už překonal bájnou hranici 600 vstřelených gólů v dresu Barcelony? Chválu na největší hvězdu katalánského giganta pěli také hosté Vladimír Šmicer s Petrem Švancarou.

Na oblíbený pořad plný fotbalu a dobré zábavy se můžete těšit opět za týden. Nový díl show TIKI-TAKA sledujte každé pondělí večer na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru