Skvělá Kvitová pokračuje v Madridu dál! Uspěje i v repríze loňského finále?

Tažení Kvitové, jediné české zástupkyně ve dvouhře, madridským turnajem zařazeným do kategorie WTA Premier Mandatory zatím připomíná spanilou jízdu. Obhájkyně titulu a trojnásobná šampionka na antuce ve španělské metropoli válí, po Američance Kenin a Francouzce Mladenovic neztratila set ani v osmifinálovém klání s další francouzkou tenistkou Caroline Garcia.

Loňskou semifinalistku porazila dvakrát 6:3, za hodinu a čtvrt bylo hotovo. „Mám to tady ráda. Vyhrála jsem tady už třikrát, takže to je skoro jako můj druhý domov a cítím se tady dobře,“ podotkla Kvitová, které k triumfu pomohl výtečný servis. Při svém podání ztratila jen deset fiftýnů.

Také čtěte: Kvitová, královna Madridu. Přidá letos na věhlasném podniku čtvrtý triumf?

Repríza finále ozdobou čtvrtfinálového programu

Dobrý servis se bude dvojnásobné grandslamové šampionce hodit i ve čtvrtfinále. Její další soupeřka Kiki Bertens z Nizozemska totiž rovněž hraje v Madridu ve velké pohodě a stejně jako Kvitová ještě neztratila ani set. Postupně vyřadila Kateřinu Siniakovou, Lotyšku Ostapenko a následně i její krajanku Sevastova.

Ve prospěch české šampionky hovoří fakt, že Bertens dokázala porazit před čtrnácti dny na cestě za ziskem titulu na antuce ve Stuttgartu. Loni se tyto hráčky potkaly v Madridu až ve finále, kde měla navrch Kvitová. Jejich čtvrtfinálový souboj přijde ve čtvrtečním programu na řadu až jako poslední, na centrkurtu Manolo Santana Stadium začne nejdříve ve 21:30. Držte české tenistce palce u přenosu na O2 TV Tenis!

Na stejném programu můžete v přímém přenosu sledovat i ostatní boje o postup do semifinále prestižního turnaje v Madridu. Začínáme už ve 12 hodin.

  • Mutua Madrid Open – program čtvrtfinále:
12:00 S. Halep (Rum.) – A. Barty (Aust.)
nejdříve 14:00 N. Ósaka (Jap.) – B. Bencic (Švýc.)
nejdříve 16:00 S. Stephens (USA) – P. Martić (Chor.)
nejdříve 21:30 K. Bertens (Niz.) – P. Kvitová (ČR)

Sledujte závěrečné boje na prestižním turnaji v Madridu online s O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru