Finále turnaje v Praze na O2 TV Tenis: Rozšíří Muchová seznam českých vítězek?

Dvaadvacetiletá Muchová hraje v pražské Stromovce svůj životní turnaj. Nezalekla se ani výzvy v podobě možnosti zahrát si o premiérový turnajový vavřín na prestižním okruhu. V semifinálovém duelu si poradila ve dvou setech s Američankou Bernardou Pera 6:2, 7:5 a může se připravovat na největší zápas své dosavadní kariéry. „Jsem strašně ráda, finále je super,“ juchala nedávná úspěšná fedcupová debutantka.

Na české finále nedojde

Na nižším okruhu ITF vybojovala Muchová ve dvouhře dva tituly, loni o sobě dala vědět postupem do třetího kola na grandslamovém US Open. Případný triumf v Praze by ovšem všechny dosavadní úspěchy a výhry strčil hravě do kapsy.

Ve finále se mladá tenistka utká se švýcarskou kvalifikantkou Jil Teichmann, jež vyřazením Barbory Strýcové zhatila naději na ryze český duel o titul. Jestli se na něco může olomoucká rodačka při závěrečné bitvě spolehnout, pak je to podpora od diváků. Dotáhnou jí k zisku premiérového titulu na okruhu WTA?

Sobotní finále J&T Banka Prague Open můžete sledovat od 11 hodin v přímém přenosu na O2 TV Tenis!

Na stejném programu odvysíláme od 16 hodin také závěrečný duel turnaje v marockém Rabatu, kde si o triumf zahraje Řekyně Maria Sakkari s Britkou Johannou Konta. V sobotu navíc startuje hvězdně obsazený antukový podnik v Madridu, který vysíláme i na O2 TV Sport.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru