ONE Championship zpátky v Jakartě. Udrží legenda z Thajska pás před hladovým mladíkem?

V aréně Istora Senayan v Jakartě se v polovině ledna uskutečnil první letošní galavečer ONE Championship, nyní se organizace s ambicemi konkurovat slavné UFC do hlavního a největšího města Indonésie vrací. A znovu to bude stát za to! Hlavní karta turnaje s krycím názvem For Honor láká na sedm peprných duelů.

Nálož ONE Championship na O2 TV Sport. V květnu odvysíláme hned tři turnaje prestižní série!

Zkušenost vs. dravé mládí

Největším tahákem v pořadí osmého letošního eventu prestižní asijské série je bezpochyby střet dvou famózních bojovníků a světových šampionů v thajském boxu. Na jedné straně bude stát dvaadvacetiletý Angličan Jonathan Haggerty, proti němu se postaví o třináct let starší legenda světového muay thai Sam-A Gaiyanghadao z Thajska, který bude proti ambicióznímu Britovi obhajovat titul v muší váze.

„Můj soupeř je mladý a hladový a odhodlaný sebrat mi mistrovský pás. Mám výhodu v tom, že během své kariéry jsem čelil řadě nepřízní osudu,“ řekl k blížící se titulové bitvě Sam-A. „Jsem připravený obhájit titul a přinést své zemi slávu. Moc mě těší, že mohu znovu předvést své dovednosti milionům fanoušků po celém světě,“ dodal zkušený thajský bojovník před svým prvním zápasem po téměř roce.

Sledujte atraktivní galavečery ONE Championship online přes O2 TV Sport Pack!

Jeho protivník chce názorně předvést, proč se o něm mluví jako o jednom z nejlepších mladých zápasníků současnosti. „Bojovat proti takové legendě jako je Sam-A je obrovská čest. Sledoval jsem ho už v době, kdy jsem byl ještě teenager,“ přiznal Haggerty. „Doufám, že trénoval tvrdě. Mým cílem je získat pás pro šampiona,“ vyhlíží svůj šestnáctý profi duel v profi kariéře.

Dalším tahákem debut japonské ikony

Galavečer ONE: For Honor ovšem nebude jen o titulovém souboji. V Jakartě si v asijské sérii odbude premiéru japonská ikona bojového umění Yushin Okami se zkušenostmi z UFC. Dalšími hvězdnými tvářemi večera budou někdejší šampion organizace v pérové váze Marat Gafurov z Ruska, mistr světa v thajském boxu Yodpanomrung Jitmuangnon či indonéská MMA superstar Priscilla Hertati Lumban Gaol.

Nenechte si další díl ONE Championship ujít! Přímý přenos hlavní karty turnaje ONE: For Honor v Jakartě startuje na O2 TV Sport už tento pátek 3. května v 15:30.

Už jste viděli? VIDEO: O titulech rozhodly tvrdé knockouty. To nejlepší z ONE Championship v Manile!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru