Nálož ONE Championship na O2 TV Sport. V květnu odvysíláme hned tři turnaje prestižní série!

Začneme už v pátek 3. května turnajem ONE: For Honor v indonéské Jakartě. Jeho vrcholem bude střet dvou famózních bojovníků a světových šampionů v thajském boxu. Angličan Jonathan Haggerty se pokusí všechny přesvědčit, proč se o něm mluví jako o jednom z nejlepších mladých zápasníků současnosti. O třináct let starší legendě světového muay thai Sam-A Gaiyanghadaovi z Thajska se postaví s jasným cílem – obrat ho o titul organizace v muší váze.

Souboje o mistrovské pásy i debut hvězdy z UFC

Následně se série ONE Championship přesune do thajského Bangkoku, kde se 10. května uskuteční galavečer s podtitulem Warriors of Light. Ten nabídne rovnou dva titulové zápasy. Nejprve se superstar organizace Petchdam utká o pás pro kickboxerského šampiona s Eliasem Mahmoudim z Alžírska a poté bude Nong-O Kaiyanghadao, další velká legenda ve světě thajského boxu, obhajovat titul v bantamové váze proti nebezpečnému Japonci Hiroakimu Suzukimu.

Už jste viděli? VIDEO: O titulech rozhodly tvrdé knockouty. To nejlepší z ONE Championship v Manile!

O další týden později – v pátek 17. května – nabitý měsíc vyvrcholí turnajem ONE: Enter the Dragon v Singapuru. Promotéři slibují, že se tato akce zapíše do historie bojového sportu. Důvod? K vidění budou hned dva atraktivní souboje o mistrovské pásy, ve čtyřech čtvrtfinálových duelech Grand Prix se představí osm nejlepších kickboxerů planety a také se pod křídly asijské organizace poprvé představí v dlouho očekávané premiéře hvězdný americký MMA fighter Sage Northcutt se zkušenostmi ze slavné UFC.

Milovníci bojového sportu se mají zkrátka v květnu na stanici O2 TV Sport na co těšit!

  • Květnové galavečery ONE Championship na O2 TV Sport:
pátek 3. května ONE: For Honor Jakarta, Indonésie
pátek 10. května ONE: Warriors of Light Bangkok, Thajsko
pátek 17. května ONE: Enter the Dragon Singapur

Tip: Sledujte atraktivní galavečery ONE Championship s O2 TV Sport Pack!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru