Pozná Euroliga složení Final Four? Fenerbahce, CSKA a Efes zaútočí na postupové výhry!

Žalgiris Kaunas – Fenerbahce (čtvrtek 19:00, stav série 1:2) – O2 TV Sport

Vítěz základní části z Istanbulu hodil těsnou porážku ve druhém domácím duelu za hlavu a na palubovce litevského šampiona si vybojoval postupový mečbol. Jednou z klíčových postav favorizovaného Fenerbahce byl při výhře 66:57 Jan Veselý, s 10 body druhý nejlepší střelec vítězného týmu. „Nebylo to snadné. Fanoušci vytvořili atmosféru, ve které se hraje těžko,“ prohodil český pivot. Ve čtvrtek může se svými spoluhráči sérii ukončit a zajistit si místenku ve Final Four.

Baskonia Vitoria – CSKA Moskva (pátek 20:30, stav série 1:2)

Španělská Baskonia, hostitel letošního závěrečného Final Four, nedokázala navázat na cennou výhru z Moskvy a před svými fanoušky s druhým nejlepším týmem základní části padla 77:84. Hráči CSKA pustili domácí do vedení jen v úvodu závěrečné čtvrtiny, ztrátu ale rychle smazali a zápas vyhráli sedmibodovým rozdílem. Hlavní hvězdou večera se stal rozehrávač Nando De Colo, který dotáhl ruského mistra ke zřejmě klíčové výhře celé čtvrtfinálové série 28 body.

Také čtěte: Aleš Svoboda před startem play-off Euroligy: Jako jasného favorita vidím Fenerbahce

FC Barcelona – Anadolu Efes (pátek 21:00, stav série: 1:2) – O2 TV Sport

V souboji pátého se čtvrtým týmem základní části má zatím navrch druhý z istanbulských celků v soutěži. Rozdílový bod si Anadolu Efes zajistil po brilantním výkonu v Barceloně. Domácí nestíhali, problémy jim dělal hlavně americký rozehrávač Shane Larkin (30 bodů) a výsledkem byla porážka o propastných 34 bodů – 68:102. Pokud hodlá španělský velkoklub ještě zabojovat o postup do Final Four, musí páteční duel zvládnout. V opačném případě budes lavit Efes.

Tip: Sledujte závěrečné boje v prestižní Eurolize se službou O2 TV Sport Pack!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru