Atraktivní časy, slavné kluby v akci. Na O2 TV Sport odvysíláme další dva duely MLB

Chicago Cubs – Los Angeles Dodgers (čtvrtek, 20:20)

Minulou sobotu jsme vysílali New York Yankees, nyní se před vámi otevírá možnost vidět v přímém přenosu další slavnou značku. Los Angeles Dodgers je s dvaceti účastmi ve Světové sérii společně se San Francisco Giants historicky druhým nejúspěšnějším týmem MLB. Do finále play-off se hráči Dodgers probojovali i v posledních dvou sezonách, ovšem jak Houston Astros, tak loni Boston Red Sox byly nad jejich síly.

Dál tak platí, že legendární kalifornský klub ovládl nejlepší baseballovou ligu planety šestkrát, poslední triumf se ovšem datuje do roku 1988. Od té doby na triumf ve Světové sérii nedosáhl. I letos se od Dodgers čeká hodně. Ve čtvrtek otestuje jejich aktuální formu šampion z roku 2016.

Také čtěte: Poslední tři vítězové Světové série. Kdo si podmaní slavnou MLB letos?

St. Louis Cardinals – Cincinnati Reds (sobota, 20:05)

O nic méně slavnější než Los Angeles Dodgers nejsou ani „Kardinálové“ ze St. Louis. Za vše hovoří devatenáct účastí ve Světové sérii, kterou dokázali ovládnout celkem jedenáctkrát. A s tímto počtem titulů se řadí na historické druhé místo hned na rekordmany z New York Yankees, 27násobného šampiona slavné MLB.

Naposledy si „Kardinálové“ velké finále zahráli roce 2013, kdy nestačili na Red Sox. O rok později skončili v semifinále, následně nepřešli přes čtvrtfinále a o další rok později se do play-off vůbec neprobojovali. To samé platí i přes kladnou bilanci výher a proher také o posledních dvou sezonách. V klubu všichni věří, že letos se mezi osmičku nejlepších znovu podívají. Cesta do vyřazovací části bude ale dlouhá a složitá.

Tip: Sledujte zápasy prestižní MLB online přes O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru