Šest hráček z Top 10 včetně české obhájkyně. Sledujte silně obsazený turnaj ve Stuttgartu!

Porsche Tennis Grand Prix

Turnaj kategorie WTA Premier ve Stuttgartu se každoročně těší silnému obsazení a ani letošní ročník nebude výjimkou. Do města na jihozápadě Německa proslaveného výrobou špičkových automobilů míří šestice tenistek, jejichž jména najdeme v žebříčku WTA v první desítce.

Pozice nasazené jedničky patří světová jedničce Naomi Ósaka z Japonska, dvojkou je Rumunka Simona Halep a další dvě pozice patří českým hvězdám Petře Kvitové a obhájkyni titulu Karolíně Plíškové. Vítězka turnaje v Brisbane tady loni ukončila nadvládu německých tenistek a připsala si první ze dvou titulů v sezoně. S nejvyššími ambicemi míří do haly ve Stuttgartu i nyní.

Ve hře je kromě štědré dotace bezmála 887 tisíc dolarů také slušná porce bodů. Vítězka si připíše 470 bodů, na poraženou finalistku pak čeká 305 bodů. Porsche Tennis Grand Prix sledujte od pondělí 22. do neděle 28. dubna na O2 TV Sport a O2 TV Tenis.

TEB BNP Paribas Istanbul Cup

V následujícím týdnu se můžete těšit na přímé přenosy hned ze dvou turnajů na okruhu WTA. Na programu O2 TV Tenis budeme vysílat také boj o titul v Istanbulu. Další antukový turnaj dotovaný čtvrt milionem dolarů se sice nepyšní takovou prestiží jako ten ve Stuttgartu, nicméně z pohledu českého fanouška je také velmi zajímavý.

V herním poli totiž najedeme hned tři Češky – kromě objevu letošní sezony Markéty Vondroušové (na foto) budou v hlavním tureckém městě startovat i Barbora Strýcová s Kateřinou Siniakovou, která dokonce figuruje mez nasazenými. Turnajovou jedničkou je 27. hráčka světa Carla Suárez ze Španělska.

Tip: Sledujte přenosy z atraktivních tenisových turnajů WTA se službou O2 TV Sport Pack online!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru