TIKI-TAKA: Kangovo gesto v derby? V NHL by dostal po držce, podotýká Voráček

Guélor Kanga. Fotbalový záložník z Gabonu, který vcelku pravidelně rozděluje republiku. Nyní se mluví o jeho gestu po závěrečném hvizdu derby v Edenu směrem k tribuně Sever, kterým spustil rozmíšku mezi oběma tábory. Co si o jeho chování myslí hosté TIKI-TAKY? V zámořské NHL by se podle hvězdného hokejisty Jakuba Voráčka s oporou letenského celku nemazlili…

Poprvé se slávisté dožadovali v derby pokutového kopu po střetu sparťanského gólmana Florina Nity s Josefem Hušbauerem. Sudí nejprve bez váhání ukázal na penaltový putník, ovšem poté si šel na popud videorozhodčího celou situaci ověřit k videu, aby následně své rozhodnutí změnil. Co k tomu řekl bývalý elitní ligový sudí Radek Příhoda a našel se mezi hosty někdo, podle koho o penaltu nešlo?

Druhou ze situací, která v derby odvěkých pražských rivalů pořádně rozdmýchala emoce, byl souboj v pokutovém území mezi Ondřejem Zahustelem a domácím Tomášem Součkem. Jak viděli tuto situaci Petr Švancara či Ivan Hašek?

Sporný moment, jenž rovněž zaváněl penaltou, byla k vidění i v dalším atraktivním duelu 28. kola FORTUNA:LIGY mezi plzeňskou Viktorií a ostravským Baníkem. Konkrétně šlo o střet domácího Romana Procházky s ostravským Jiřím Fleišmanem. Udělal rozhodčí chybu, když nenařídil proti Plzni penaltu? Jaký názor mají hosté TIKI-TAKY?

Na oblíbený pořad plný fotbalu a dobré zábavy se můžete těšit opět za týden. Nový díl talkshow TIKI-TAKA sledujte každé pondělí večer na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Už jste viděli? Vízek v TIKI-TAKA: Dukla hraje pohodlný fotbal, vůbec neví, co je brána!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru