VIDEO: O titulech rozhodly tvrdé knockouty. To nejlepší z ONE Championship v Manile!

Martin Nguyen v hlavní duelu večera uštědřil Narantungalagovi Jadambaaovi tvrdý knockout ve druhém kole a obhájil pás šampiona ONE Championship v pérové váze.

Knockoutem skončila i druhá titulová bitva. Joshua Pacio poslal ve čtvrtém dějství k zemi úderným kopem Yosukeho Sarutu, po kterém převzal žezlo pro vládce slámové váhy.

Tatsumitsu Wada porazil Gustava Balarta jednomyslným rozhodnutím ve čtvrtfinále Grand Prix ONE Championship muší váhy.

Něco málo přes tři minuty trvalo Leandru Issovi, aby si poradil s Fu Chang Xinem. Svého soupeře uškrtil technikou armbar.

Druhý z kickboxerských soubojů na hlavní kartě se stal kořistí světového šampiona Andreie Stoicy, kterému výhru nad Ibrahimem El Bounim přisoudili rozhodčí.

Duel ve welterové váze měl vítěze v Jamesi Nakashimovi. Ten Luise Santona ukončil ve druhém kole technickým KO.

Stejným způsobem si cennou výhru na Roots of Honor připsal také Edward Kelly, jenž rovněž ve druhém kole zdolal Sung Jong Leeho.

Kickboxerský střet Andersona Silvy a Andrého Meuniera trval jen minutu a 14 vteřin. Pak Silva nekompromisním knockoutem duel ukončil.

Na další díl prestižní asijské série se můžete těšit zase 3. května, kdy se organizace ONE Championship podruhé v tomto roce představí v indonéské Jakartě. Galavečer s podtitulem For Honor vám na O2 TV Sport samozřejmě přineseme v přímém přenosu.

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru