Tottenham zaplatil možná až příliš velkou daň a zaskočí Ajax venku i Juventus?

Liverpool naznačil, že má opět zájem o finále

Liverpool v minulé sezóně dokráčel až do finále a tento kousek by mohl letos napodobit. Hráči z Anfield Road potěšili domácí publikum výhrou 2:0 s Portem a ve středu na Estadio do Dragao potřebují uhrát výsledek, který je v postupu neohrozí. Svěřenci Jürgena Kloppa si o postup hlasitě říkali již po prvním poločase, kdy přesně mířili Firmino a Keita. Dokáže portugalský klub v odvetě zareagovat a napodobit dobrý výkon s římským AS?

Citizens děsí prokletí v milionářské soutěži

Pep Guardiola se může pyšnit týmem plným hvězd, ale podobně jako PSG trápí i Manchester City prokletí v Lize mistrů. Ve čtvrtfinále narazil jeho tým na Tottenham a ostrovní souboj nakonec dopadl lépe pro Londýnský klub. Kohouti na novém stadiónu urvali výhru 1:0, ale přišli o svou největší hvězdu. Harry Kane utkání nedohrál a jeho návrat na zelené pažity bude trvat déle, než změří Spurs s Citizens síly podruhé. Na Etihad Stadium bude horko a hrát se bude o všechno.

Ajax může ovládnout venkovní půdu dalšího giganta

Jak již bylo zmíněno, Ajax se těší v této sezóně dobré formě a dokazuje to také v Lize mistrů. Nečekaně vyřadil trojnásobného obhájce Real a nyní si brousí zoubky na Starou dámu. Doma s ní remizoval 1:1. U důležitého výsledku byl opět Neres, který dokázal zareagovat na trefu Ronalda. Juventus se bude muset mít na pozoru, ale i v turínské kabině mají hlad po zisku triumfu v této soutěži. Záležet bude na početné marodce a schopnostech nepustit dravý nizozemský klub ke slovu.

Barcelona je o krok blíže, ale jistého nic nemá

Katalánský gigant by mohl v této sezóně vyhrát úplně vše. Španělská nejvyšší soutěž se zdá být již jistotou, velké šance jsou přisuzovány i v tamním poháru Copa del Rey. Liga mistrů je ale něco jiného, prestižnějšího, věhlasnějšího. Na Camp Nou se rozhodne, zda se Barcelona dostane mezi čtveřici nejlepších. Z Old Trafford si odvezla hubený jednobrankový náskok, který navíc obstaral obránce soupeře Luke Shaw. Rudí ďáblové ale mají pod novým koučem Solskjaerem sílu nepříznivý stav otočit.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru