Užijte si Den s derby! Na co se můžete těšit před soubojem Slavie se Spartou?

Vše odstartujeme na programu O2 TV Sport ve 14:30, kdy si můžete ze záznamu připomenout podzimní remízový souboj Sparty se Slavií (2:2). Následovat bude nejnovější díl pořadu Jeden na jednoho, ve kterém David Sobišek vyzpovídal slávistického záložníka Lukáše Masopusta a obránce Sparty Matěje Hanouska. Ti spolu ještě na podzim válčili v dresu Jablonce, teď půjdou při své premiéře v největším zápase na tuzemské fotbalové scéně proti sobě.

Studio s hosty a plné příspěvků

V 17 hodin pak začne naše předzápasové studio, ve kterém moderátor Petr Svěcený rozebere se svými hosty a uznávanými trenéry Martinem Haškem a Dušanem Uhrinem očekávaný duel ze všech možných pohledů. Studio toho ale nabídne mnohem víc.

Na bitvy mezi pražskými rivaly zavzpomínají Marek Matějovský, David Bičík a Josef Hušbauer, bývalý elitní ligový sudí Radek Příhoda prozradí, co je důležité zvládnout pro úspěšné odřízení emocemi nabitého a mnohdy vyhroceného derby Sparty se Slavií a Pavel Horváth vybere svoji ideální sestavu složenou ze sparťanů a slávistů. Připraveny budou i další zajímavé příspěvky týkající se šlágru 28. kola FORTUNA:LIGY.

V pořadí 291. derby slavných pražských „S“ má výkop v 18 hodin, od mikrofonů ho pro vás budou komentovat Tomáš Radotínský s Milanem Štěrbou. Po konci zápasu samozřejmě nepřijdete ani o tradiční hodnocení ve studiu, vybrané statistiky a samozřejmě ani o rozhovory s vybranými hráči a trenéry.

Letošní derby pražských „S“ se ponese v duchu Hry o Trůny. Na fanoušky fotbalu i seriálu čeká nástup fotbalových týmů v doprovodu postav z Noční hlídky a Svobodných lidí za zvuku seriálové melodie a tematické fanouškovské choreo. Motivy Hry o trůny se objeví i na sociálních sítích Slavie. Nejsledovanější a nejočekávanější seriál současnosti se tak prolne s nejsledovanějším a nejočekávanějším zápasem o pražský fotbalový trůn!

Tip: Užijte si Den s derby včetně přímého přenosu zápasu se službou O2 TV Sport Pack online!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru