Prezident Motoru Turek: Na postup do extraligy je připravené celé město

„V případě postupu by nějaké změny v hráčském kádru samozřejmě nastat musely, ale jinak myslím, že na postup do extraligy je připravené celé město. Náš cíl je jasný, chceme postoupit každou sezonu a pokaždé doufáme, že se nám to podaří,“ podotkl Roman Turek v rozhovoru při čtvrtém barážovém klání s Kladnem, kterému Motor podlehl 3:4 a extraligu má ze všech účastníků zatím nejdál.

Také čtěte: Vedle semifinále odvysílá O2 TV Sport i baráž. Multidimenze se zaměří na Jaromíra Jágra!

Nic ale není ztraceno. Je odehrána teprve třetina zápasů a Jihočeši ztrácí na postupovou pozici jen čtyři body. Stát se tak může cokoli. V Českých Budějovicích všichni dál věří, že letos to po několika barážových nezdarech konečně vyjde.

Motor se může i v náročných barážových bojích spolehnout na skvělé fanoušky, kteří pravidelně zaplní zimák do posledního místa. Nemohl by je ale další neúspěch přeci jen odradit? „Klidně je může přestat bavit chodit na soupeře z nižší soutěže, ovšem zatím za námi pokaždé stáli. Mezi klubem a fanoušky probíhá komunikace, což je velmi důležité. Trpělivost jim jednou dojít může, zatím to ale funguje a jsme za to rádi,“ dodal prezident Motoru a držitel slavného Stanley Cupu pro vítěze NHL.

Boje o extraligu můžete sledovat na programu O2 TV Sport, kde odvysíláme do konce baráže ještě dva duely. V pátek 12. dubna nabídneme přímý přenos ze souboje Chomutova s Kladnem a v úterý 16. dubna povede Jaromír Jágr své Rytíře do další bitvy právě proti českobudějovickému Motoru.

Tip: Užívejte si přenosy z play-off i baráže o extraligu s balíčkem O2 TV Sport Pack online!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru