V Liberci vyroste O2 TV fanzona. Zpestřete si program před Podještědským derby

O2 TV fanzona na tréninkovém hřišti s umělou trávou před hlavním vstupem se fanouškům otevře již v 13:30 hodin a po celé dvě hodiny do začátku utkání v ní fotbaloví příznivci najdou spoustu zábavy. Na co se můžete těšit?

  • O2 TV Sport Pack na měsíc zdarma pro každého návštěvníka O2 TV fanzony
  • O2 Guru stan s prezentací O2 TV
  • Autogramiáda vybraných hráčů včetně Libora Kozáka
  • Focení s pohárem pro mistra ligy
  • Možnost vyzkoušet si unikátní fotbal v kleci
  • Soutěž v rychlosti střely

Málokdy je veřejně k vidění trofej pro mistra ligy a jedna taková příležitost se naskytne právě před nedělním utkáním. Příznivci obou klubů se budou moci v O2 TV fanzoně vyfotit spolu s pohárem pro nejlepší celek soutěže.

V rámci předzápasového programu se v O2 TV fanzoně uskuteční autogramiáda vybraných hráčů FC Slovan Liberec s tím, že již nyní je přislíbená účast útočníka Libora Kozáka, který do derby nenastoupí kvůli karetnímu trestu. Společně s nimi se domácí fanoušci dokonale připraví na zápas. K fandění mohou všem posloužit nafukovací tleskátka. Fanoušci si budou moci změřit rychlost střely anebo ve skupině s kamarády vyzkoušet unikátní fotbal v kleci.

Součástí O2 TV fanzony bude samozřejmě i O2 Guru stan, kde bude hlavní vysílatel FORTUNA:LIGY prezentovat své služby a zájemci tam budou mít možnost na vlastní oči obdivovat kvalitu vysílání sportovního přenosů. Všichni účastníci soutěží před utkáním Liberec – Jablonec si navíc odnesou voucher s kódem na sledování O2 TV na celý měsíc zdarma, kde budou moct sledovat ten nejlepší fotbal. Voucher také obdrží fanoušci při každém nákupu v kamenném fanshopu Slovanu v den utkání.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru