Boxing Live na O2 TV Sport: Bytyqi čeká obhajoba titulu, jak dopadne střet českých obrů?

„Osobně si myslím, že takto nabytá startovka se u nás téměř nevidí,“ zdůrazňuje pořadatel akce a česká boxerská legenda Lukáš Konečný. „Tak kvalitní boxerský galavečer v Česku dlouho nebyl, jestli vůbec někdy byl. Tři titulové zápasy jsou skvělé,“ dodal bývalý mistr světa.

Obhajoba proti ostré Mexičance

Boxing Live bude svátkem pro všechny milovníky boxu. Galavečer ve sportovním centru Sluneta v Ústí nad Labem nabídne opravdovou kvalitu ověnčenou třemi titulovými bitvami. V jedné z nich sehraje hlavní roli Fabiána Bytyqi, kterou čeká obhajoba světového titulu organizace WBC. Její soupeřkou bude nebezpečná Maria Soledad Vargas.

„Jelikož je soupeřka z Mexika, tak očekávám háky, zvedáky, prostě pořádnou rvačku,“ nechala se slyšet třiadvacetiletá česká hvězda. „Vždy jsme chtěla s někým z Mexika boxovat. Všichni mluví o jejich ofenzivním stylu, jak jsou tvrdí. Takže si chci sama vyzkoušet na vlastní kůži, jaké to je. Na souboj se těším, je to výzva,“ podotýká Bytyqi, jež v sobotu zároveň zaútočí na svou patnáctou výhru v profesionální kariéře.

Nepřehlédněte: Pešta, Vémola i Muradov. Night of Warriors 15 láká na neskutečně nabitou kartu!

Kdo ovládne souboj generací?

Galavečer vyvrcholí duelem o pás českého šampiona těžké váhy. Ten momentálně zdobí šestatřicetiletého Pavla Šoura, jehož vyzve o šestnáct let mladší silák Tomáš Šálek. Ten mezi profesionály vyhrál všech devět dosavadních duelů, sedm z nich před limitem.

„Bude to zápas zkušenost versus mládí, moc se na něj těším. Je to pro mě velká výzva, která spočívá v tom, dokázat sám sobě, že v pokročilém věku dokážu porazit mladého dostihového koně,“ řekl Šour. „Mám za sebou nejtěžší přípravu, jakou jsem zažil. Věřím, že se mi znovu podaří vyhrát před limitem. Pro mě to bude zatím životní zápas,“ prohlásil Šálek.

Hlavními aktéry třetího titulového zápasu budou Turek Ali Eren Demirezen s Adnanem Redzovičem z Bosny a Hercegoviny. Tihle borci se v Ústí nad Labem utkají o pás evropského šampiona WBO v těžké váze. Máme se zkrátka na co těšit!

Očekávaný boxerský galavečer Boxing Live sledujte na O2 TV Sport už tuto sobotu od 18 hodin, kdy zároveň začne i přímý přenos hvězdně obsazeného MMA turnaje Night of Warriors. Díky multidimenzi si si sami vyberete, kterou z akcí chcete právě sledovat a v průběhu si mezi nimi můžete libovolně přepínat.

Tip: Sledujte atraktivní sobotní galavečery na O2 TV Sport přes O2 TV Sport Pack online!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru